top of page
Search

DR. GEERT VAN DEN BOSSCHE : " BOOSTERS VERERGEREN DE ZAAK "


Simultaan met de publicatie van deze video, publiceert Belga het volgende artikel :


" LONDEN Volgens twee studies die woensdag in het Verenigd Koninkrijk gepubliceerd zijn, leiden besmettingen met de omikronvariant minder vaak tot ziekenhuisopnames dan infecties met de deltavariant. Daarmee wordt een tendens bevestigd die ook in Zuid-Afrika werd waargenomen.

De studies werden uitgevoerd in Engeland en in Schotland. Britse experts zijn tevreden over de voorlopige resultaten, maar wijzen er wel op dat de omikronvariant wegens de grotere besmettelijkheid nog altijd kan leiden tot een stijging van het aantal ernstige gevallen.


TWEE DERDE MINDER Voor het Schotse onderzoek werd gekeken naar de besmettingen die in november en december werden vastgesteld. Daaruit blijkt voor omikron "een vermindering met twee derde van het risico op hospitalisatie, in vergelijking met delta". In de studie werden geen gehospitaliseerde mensen van minder dan 60 jaar onderzocht. Het Engelse onderzoek ziet het risico op elke vorm van hospitalisatie met 20 tot 25% verminderen na een besmetting met de omikronvariant. Voor ziekenhuisopnames van één nacht of meer gaat het om een vermindering met 40 tot 45%.


OORZAAK ONDUIDELIJK Het is niet duidelijk wat de oorzaak is van het lagere percentage ernstige gevallen. Mogelijk is dit een gevolg van de kenmerken van de omikronvariant, maar het kan ook te maken hebben met een hogere immuniteit bij de bevolking door vaccinatie of door een eerdere besmetting met het coronavirus.

Uit een studie van de Universiteit van Oxford blijkt intussen ook dat de boosterprik van Oxford/AstraZeneca werkt tegen de omikronvariant van het coronavirus. Dat meldt het farmaceutisch bedrijf AstraZeneca in een persbericht. Drie prikken van het vaccin genereren een vergelijkbare hoeveelheid antilichamen tegen de omikronvariant als twee prikken tegen de deltavariant. "


Waarom moet iedereen nog een tot drie boostershots krijgen en ook kinderen van 5-11 jaar gevaccineerd worden terwijl thans uit twee studies blijkt dat de Omicron variant wel " besmettelijker " is maar weinig ziekte veroorzaakt en wereldwijd veel specialisten waaronder, onder meer, vaccinoloog Dr. Geert Van Den Bossche waarschuwen dat deze de zaken verergeren ? ( thesis die Sam Brokken en Dr. Capel eerder al publiek gemaakt hebben )?

Waarom wordt er verwoed verder gedaan met vaccinaties terwijl er meerdere goede corona medicatie bestaat en Omicron een afgezwakte mutatie is die minder mensen ziek maakt en alleszins minder ziek ?

https://www.youtube.com/watch?v=W5w-X0D4GFU

10 views0 comments
bottom of page