top of page
Search

Dr. chirurg J.J. HOUBEN (UCL Brussel) aan de overheid: "j'accuse"

Dr. chirurg J.J. HOUBEN (UCL Brussel) aan de overheid:

"Ik beschuldig u, ik volhard en ik teken. In 2000 waren er in België genoeg ziekenhuizen, genoeg bedden en genoeg zorgpersoneel."

"Op 20 jaar tijd werden niet alleen 11 ziekenhuizen gesloten in het Brusselse maar in de 17 resterende ziekenhuizen zijn meer dan 3000 bedden gesloten geworden. Meer dan 50.000 bedden gesloten in België op 20 jaar tijd. Meer dan 60% van de geschoolde verpleegsters in België werken niet meer in ziekenhuizen.

STOP MET LIEGEN TEGEN HET VOLK.

Er zijn meer dan genoeg ziekenhuisbedden maar ze zijn gesloten of omgevormd tot burelen.

Er zijn duizenden verpleegsters beschikbaar maar u (overheid) bent ze verloren omdat u ze geminacht hebt, behandeld als meid en onderbetaald hebt.

Na de volksgezondheid tekort te hebben gedaan door een gebrek aan middelen, hebben jullie strategische stocks vernietigd, logistieke circuits ontmanteld, schandalige pharmaceutische monopolies bevoordeeld door een wetgeving van openbare aanbestedingen die de lokale fabrikanten gedood hebben en internationale holdings vet gemest hebt.

De Covid Pandemie is ongeveer 1 jaar geleden begonnen. Alle levende zielen kennen Covid sinds 240 dagen en 240 nachten.

Het is verboden om te werken, te leren, verzorgen, opereren, uitgaan, zich te cultiveren, feesten, zelfs om te trouwen en elkaar lief te hebben, te reizen. Zelfs sterven in alle waardigheid en vrij zuurstof inademenen is verboden.

Maar... wat hebt u gedaan, behalve fulmineren, beledigen en het onderhandelen van akkoorden waarover wij helemaal niets weten?

In plaats van verboden op te leggen: Hebt u de materiaal bronnen vermenigvuldigd? Ziekenhuisbedden heropend? Duizenden verpleegsters gecontacteerd om ze terug in dienst te nemen met een bjizonder statuut om te depaneren? Hebben jullie de labo's doorgelicht? De WZC voorzien van de nodige materialen zodat zij ouderen kunnen verzorgen in alle waardigheid ? Leerkrachten in pre-pensioen ingehuurd?

Om de belangen van een staat te verdedigen, moet men nadenken, luisteren, zijn fouten kunnen toegeven en vooral ze corrigeren.


Er moet gehandeld worden in plaats van tweedracht te zaaien. U hebt wel de tijd om de horeca en operatieblokken te sluiten, om processen-verbaal uit te schrijven, om (het volk) te veroordelen, het Terkamerenbos en fietspaden te sluiten. Voor de rest hebt u nog niets bewezen. Jullie zijn GEEN staatsmannen en geen staatsvrouwen."

BAM!! Dat komt binnen.

Maximaal delen aub.

712 views1 comment

1 Comment


rean7
rean7
Oct 21, 2020

Bewijs

Like
bottom of page