top of page
Search

Down the rabbit hole

In een eerdere post schreef ik al dat men ons sinds jaar en dag doelbewust de andere kant laat uitkijken, de kant die zij willen, om onze aandacht af te leiden van andere zaken ( zoals een illusionist ).


In 1962 schreef the Club of Rome in haar boek over overbevolking : zoek een gemeenschappelijke vijand waar het ganse volk zich achter kan scharen en je krijgt ze allemaal mee. In het boek werd geopteerd voor " het klimaat " of een " virus " ter bestrijding van de overbevolking. Het is uiteindelijk beide geworden.

Het klimaat en het virus zijn echter klein bier in verhouding tot wat ik nu in de kijker zal plaatsen en onlosmakelijk verbonden is met wat men ons wil doen geloven.

Over het verzonnen klimaat probleem, de natuurlijke, cyclische fenomenen van de aarde die een levende planeet is en die mens en technologie niet kunnen tegen houden, evenals de manipulatie van het klimaat, zal ik het later nog meer in detail hebben ( ik heb op FB al over een paar topics gepost ).

Over " het virus " post ik al 10 maanden. Ik heb er nog niet alles over gezegd, maar ook dat komt nog.


Er gebeuren in dit land veel zaken die het daglicht niet kunnen verdragen. Wie geschokt is door het gesjoemel van de ziekenhuizen, het gekonkel en de achterkamer politiek die Jean-Marie al vaak en voor het laatst op 14.05.2021 in Knack aan de kaak heeft gesteld en/of de andere schandalen die schering en inslag, zijn : dit is slechts een sneeuwvlok op de topje van de ijsberg.


Iedereen herinnert zich nog wel de roze balletten en het geval Dutroux/Nihoul/Martin. Velen hebben gedacht dat het probleem bij hun arrestatie opgelost was. Niets is echter minder waar. Het is nog veel erger geworden.


In de reportage die ik hier gepost heb ( van een Poolse onderzoeksjournalist ) vertelt een " child trafficer " dat er in België een geheim kinderbordeel is voor de elite en kinderen die niet (meer) dienstig zijn voor prostitutie of die tijdens de daad vermoord worden, afgevoerd worden voor orgaanhandel. Ze zijn " merchandise ". Het gebeurt onder onze neus maar we zien het niet.


Ook alle andere verschrikkingen die de mens al vele, vele jaren moet ondergaan blijven onder de radar. Overbevolking is een materie die de elite al heel lang bezig houdt en waarvoor ze tot alles bereid zijn. Gedwongen abortus, verplichte sterilisatie, massa destructie van de mens, dodelijke vaccinaties .....

Degenen die er rechtstreeks of onrechtstreeks mee te maken hebben roeptoeteren dat het allemaal complottheorieën zijn omdat ze niet willen dat de waarheid aan de oppervlakte zou komen drijven maar... het is helaas een trieste realiteit die ten overvloede gedocumenteerd is.


Deze reportage van Janet Ossebaard ( met interviews van oa hoge bomen in de organisatie Parenthood ) is volledig waarheidsgetrouw en geeft een duidelijk beeld hoe lang de elite al probeert om de overbevolking tegen te gaan en hoe groot en wijdvertakt de orgaanhandel is van ongeboren of pasgeboren baby's en kinderen. Er verdwijnen jaarlijks honderden duizenden kinderen die nooit meer terug gevonden worden. Waar zijn ze,, denkt u ?


https://www.bitchute.com/video/zzFRugqt06Vq/?fbclid=IwAR0yErkqKfuYKL6kb9I6SmUHjuDf2jMuI1fyIWiUXypalJQRvIMUbr3wap0


Niet bij ons? Ver van ons bed ? Toch wel.

Het gaat niet om u of om mij en ook niet over onze oudjes. Wij zijn " the vulgar " en volledig overbodig. Ze hebben het gemunt op onze kinderen.542 views0 comments
bottom of page