top of page
Search

DE VERNIETIGING VAN VOEDSEL

Deze compilatievideo werd 7 maanden geleden gepost. Een resem boeren maakten kenbaar dat zij door de US overheid verplicht werden om hun gewassen te vernietigen. Hiervoor ontvingen ze, naar gelang het geval 600 USD per acre ofwel 1,5 x de waarde van hun gewassen. Als ze het zelf niet zouden doen, zou de overheid hun gewassen vernietigen met " agent orange " en ontvingen ze niets in ruil. Ze waarschuwden dat de Biden administratie doelbewust ongeziene voedseltekorten aan het creëren was ( is ) met het doel om de voedselketen en energie te beheersen.

Ik heb vorig jaar veel van dergelijke video beelden binnen gekregen en ze toen niet gepost omdat ik het - eerlijk gezegd - niet ernstig nam. Nu dat we effectief aan hoge snelheid op voedseltekorten af stevenen, de prijzen van alle voedselproducten inclusief fruit en groenten de pan uit rijzen en de afgelopen 2 jaar spectaculair zijn gestegen en blijven stijgen, de rekken van bepaalde producten al een paar weken leeg zijn en leeg blijven, meen ik dat dit nieuws wel kenbaar moet gemaakt worden.

Dit gaat NIET over Putin en/of Oekraïne, een tekort aan graan en zonnebloemolie ( dat nog niet aangetoond is ) noch over een tekort aan gas en petroleum ( dat ook nog niet aangetoond is, ze zeggen dat ... maar er is geen bewijs ); het gaat véél verder, het is allesomvattend, volledig georkestreerd en... het is al veel langer in de maak dan wij denken.

2 views0 comments

Comments


bottom of page