top of page
Search

De kaarten liggen op tafel: maatregelen tot zomer 2022

"De zomer is een seizoen dat veel minder gunstig is voor de verspreiding van een virus, maar in de komende winter zal opnieuw voorzichtigheid geboden zijn. Volgens Vlieghe kan dan best het dragen van mondmaskers of het beperken van het aantal contacten binnenshuis opnieuw worden ingevoerd. Om alle maatregelen op te heffen kan best worden gewacht tot na de zomer van volgend jaar, de zomer van 2022. https://www.msn.com/nl-be/nieuws/nationaal/vlieghe-einde-alle-coronamaatregelen-best-pas-na-zomer-2022/ar-AALgDKz?ocid=msedgntp

"De cijfers dalen verder en de ene versoepeling na de andere komt eraan, maar toch zullen nog niet alle coronamaatregelen snel verdwijnen. In de buitenlucht zijn mondmaskers op de meeste plaatsen niet meer verplicht, maar in andere plaatsen zoals winkels is dat wel nog steeds het geval.

Als het van minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) afhangt, blijft dat ook nog even zo.

De minister hoopt zelfs dat ook na de coronacrisis mondmaskers aanwezig zullen blijven. In veel Aziatische landen is het de normaalste zaak van de wereld om tijdens het griepseizoen op drukke plaatsen een mondmasker te dragen. Volgens Vandenbroucke zou dat ook in België aangewezen zijn. Hij denkt daarbij bijvoorbeeld aan het openbaar vervoer waar vaak veel mensen dicht op elkaar gepakt staan. https://www.msn.com/nl-be/nieuws/other/vandenbroucke-wil-mondmaskers-nog-lang-zien-ook-tijdens-griepseizoen/ar-AALgGsx?ocid=msedgntp

---------------------------

DIT is het beste bewijs dat vaccins NIET werken.

Als de corona en griepvaccins wel zouden werken zou het helemaal niet nodig zijn om de maatregelen verder aan te houden tot de zomer van 2022, laat staan dat het nodig zou zijn om mondmaskers periodiek ALTIJD verplicht te stellen zoals VDB wil invoeren. De vergelijking met Azië is een billenkletser van formaat. De mensen dragen daar in de grootsteden ( en enkel daar ) sinds jaar en dag geen mondmasker om een ziekte te bestrijden of vermijden maar omwille van de sterke luchtvervuiling.

DIT beste vrienden is niets anders dan de uitvoering van The Great Reset. Het heeft niets met de volksgezondheid te maken. Integendeel. Door de maatregelen verzwakt het immuunsysteem. We verworden allemaal tot kasplantjes die nergens meer tegen bestand zijn.


1,437 views6 comments

6件のコメント


不明なメンバー
2021年6月24日

Een groep ouders stuurde de gezichtsmaskers van hun kinderen naar een laboratorium voor analyse. Dit is wat ze hebben gevonden:


https://townhall.com/tipsheet/scottmorefield/2021/06/15/a-group-of-parents-sent-their-kids-face-masks-to-a-lab-for-analysis-heres-what-they-found-n2591047いいね!

不明なメンバー
2021年6月24日

Inderdaad ze brengen zelf bewijs dat deze experimentele vaccins NIET werken.

De croo is verbonden aan de Bil Gates fondation.

Ik stuur ze veel LIEFDE.

いいね!

不明なメンバー
2021年6月24日

Als ze niet gauw gaan stoppen met die poppenkast dan zullen ze toch moeten beginnen over hun schouder te kijken zogauw ze een voetje op straat zetten want intussen is hun smerig bedrog reeds lang ontmaskerd.

Nu reeds zijn er gevaccineerden die in de winkel weigeren om hun mondmasker nog te dragen, en gelijk hebben ze!!!!!

. Laten wij allemaal spontaan en massaal hun voorbeeld volgen....zo helpen we de twijfelende politiek deze knoop en mondvod door te hakken ;)

いいね!

不明なメンバー
2021年6月22日


いいね!

不明なメンバー
2021年6月22日

Tja , misschien moeten we Erica vragen om een " gezuiverd geïsoleerd exemplaar van het corona killervirus " te bezorgen .... Stefan Lanka zal ongetwijfeld bereid zijn dit

" killervirus " te onderzoeken ....

いいね!
不明なメンバー
2021年6月24日
返信先

Eigenlijk zijn zowel de politici als de adviserende virologen criminelen.

Zij dwingen de bevolking onwettige noodmaatregelen verplicht te volgen zonder een medische noodzaak/crisis te bewijzen en overtreden zo zelf de wet.

Wie dus weigert te gehoorzamen aan onwettige noodmaatregelen voor een denkbeeldige, medische crisis kan dus niet beboet of gestraft worden.


いいね!
bottom of page