top of page
Search

De "grote" coronastudie

HLN maakt zich volstrekt belachelijk.

En Van Gucht (die meteen op de kar gesprongen is) ook.

Bron: HLN


De " grote corona studie " is namelijk uitgevoerd bij amper...... 1000 personen, nota bene door een commerciële onderneming (eenmansbvba IVOX) met zetel te Leuven.


Een bevraging bij een luttele 1000 personen door een commerciële onderneming die niet als onafhankelijk onderzoeksorgaan handelt, is vanzelfsprekend NIET representatief voor een bevolking van 11.603.000 personen.


En wie heeft die studie besteld? Niet de overheid of één van de advies organen, maar het op sensatie belustte VTM en HLN (onderdeel van NV DPG Media Group, voorheen De Persgroep genaamd).


Studie van de oprichtende statuten van IVOX eenmansbvba leert dat het maatschappelijk doel van de vennootschap niet eens toelaat om polls uit te voeren bij de bevolking. Het enige dat zij wel mag doen conform haar doel is "het adviseren,

organiseren, uitvoeren en ontwerpen van communicatie uitingen en marketingsstrategieën onder welke vorm ook"


IVOX mag dus wel een marketingsstrategie ontwikkelen om een verstrenging van de maatregelen te promoten (of sensatienieuws voor HLN en VTM te creeëren) maar de poll die zij gedaan heeft is volkomen onregelmatig.


En wat zegt Van Gucht in antwoord op de "grote corona studie" die concludeert dat 8 op 10 mensen een verstrenging van de maatregelen zouden wensen? (duhhh... not)

Dat het hem niet verbaast dat 84% van de ondervraagden - die zorgvuldig op voorhand geselecteerd zijn, of wat had u gedacht hè - een verstrenging van de maatregelen wil, want het virus komt dichterbij....


Mijnheer Van Gucht, het wordt tijd dat u de foute cijfers van Sciensano eens goed bekijkt en corrigeert. Misschien zal u dan met het schaamrood tot achter uw oren kunnen toegeven dat u onzin uitkraamt. NIEMAND wil een verstrenging van de maatregelen.
231 views0 comments

Comentarii


bottom of page