top of page
Search

DE EU DREIGT MET SANCTIES TEGEN RUSLAND OMDAT ...

ZIJ BIJ DECREET DE ONAFHANKELIJKHEID VAN LUHANSK EN DONETSK ERKEND HEEFT ...

Russian President Vladimir Putin formally recognized the independence of two Moscow-backed breakaway regions in Ukraine. In reaction the European Union said they will sanction Russia. “This step that Russia has taken is a blatant violation of international law,” they said. https://www.youtube.com/watch?v=_OPvISlrLM0


België zat al in het vizier van Rusland. Het hoofdkwartier van NATO ( militaire alliantie ) en SHAPE, evenals de EU instellingen is in ons land, amongst other things. Ze moeten het niet erger maken dat het al is. Wie is trouwens de idioot die beweert dat de erkenning van de onafhankelijkheidverklaring van 2 Oekraïnse staten een flagrante schending is van de internationale wetten ? (welke ? )

Sinds de oprichting van NATO ( 4 april 1949 ) hebben 116 landen ( ! ) hun onafhankelijkheid uitgeroepen. https://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_landen_met_datum_van_onafhankelijkheid De laatste grote " ronde " van onafhankelijkheidsverklaringen van staten en regio's dateert van de periode 1990-1993 na het uiteenvallen van de USSR, Tjecho-slovakije, Joegoslavië en andere Balkan landen. Daar is nooit een probleem van gemaakt. Meer nog, tal van deze zelf verklaarde onafhankelijke landen zijn in navolgend stadium met akkoord van alle andere lidstaten toegetreden tot de militaire alliantie NATO. 1999 : toetreding van Polen, Tsjechië en Hongarije. 2004 : toetreding van Bulgarije, Estland, Letland, Litouwen, Roemenië, Slowakije en Slovenië. 2009 : toetreding van Albanië en Kroatië. 2017 : toetreding van Montenegro (voorheen deel uitmakend van Joegoslavië ) 2020 : toetreding van Noord-Macedonië ( idem ) Waarom was dit toen geen probleem en nu wel ? Omdat er nu andere belangen spelen.


https://www.youtube.com/watch?v=_OPvISlrLM0

2 views0 comments

Коментарі


bottom of page