top of page
Search

De Delta variant

28.06.2021 - Franse nieuwszender BFM


Stéphane Bancel ( CEO van Moderna ) verklaart dat tegen het najaar 40-45% van alle personen die dubbel gevaccineerd zijn met een vaccin dat slechts voor 60% beschermt ( Astra en JJ ? ), het risico lopen om ziek te worden van de Delta variant en voorts, dat alle personen die zich in januari-februari 2021 hebben laten inenten met eender welk vaccin er goed aan doen om zich in het najaar ( vanaf september ) opnieuw te laten vaccineren om besmetting door de Delta variant te voorkomen. https://www.bfmtv.com/economie/entreprises/stephane-bancel-pdg-de-moderna-la-france-fait-partie-des-choix-possible-pour-une-future-usine-du-groupe-pharmaceutique_VN-202106280390.html


Er is door de Vlaamse experten verklaard dat de vaccins ook beschermen tegen de Delta variant ( voorheen Indische variant genaamd, ofwel de variant waarvan India in haar aanmaning aan de WHO van 21.05.2021 verklaard heeft dat zij niet bestaat : " completely false " ). Zie eerdere post.


In een niet zo ver verleden hebben de experten ook verklaard dat minstens 70% van de bevolking moet gevaccineerd worden om groepsimmuniteit te verwerven ( maw als 70% gevaccineerd is, dan maakt het virus geen kans meer ). Dat klinkt aannemelijk. Er bestaat nl ook nog zo iets als natuurlijke immuniteit. Pro memorie : 95% van de geteste personen test negatief en van de positief getesten zijn de meesten asymptomatisch (zeg maar : ze hebben niks ).

Deze thesis is ondertussen van de baan geschoven. Volgens het huidig narratief moet 90% van de bevolking zich laten vaccineren om de Delta variant ( B.1.67.2. ) in te dijken. https://www.hln.be/binnenland/maar-liefst-90-procent-moet-zich-laten-vaccineren-om-de-deltavariant-in-te-dijken-het-wordt-een-race-tegen-de-klok~af6284cc/?fbclid=IwAR3F3vhwBNA_6zAeYDzeCRoF1W96KKyYDP7op_zabaPsRehdgeJUmL9se6Q

Met wat moet 90% van de bevolking zich laten vaccineren ? Ah, met de huidige generatie vaccins natuurlijk waarvan de EU er 4,3 miljard heeft aangekocht. Die beschermen tegen de Delta variant, toch ? De nieuwe vaccins voor de derde spuit zijn nog niet beschikbaar.


Van de Delta variant wordt beweerd dat zij vele malen besmettelijker is dan de Alpha variant ( voorheen Britse variant B.1.67.1. ) die, naar u zich zal herinneren, volgens Boris Johnson 70% besmettelijker was dan het oorspronkelijk B.1.67 virus. De Delta kenmerkt zich door een loopneus en keelpijn ( ofwel de symptomen van een neusverkoudheid )


Dat kan tellen als symptomen....


Goed. Laat ons al die statements eens analyseren.


De vaccins beschermen tegen de Delta variant ?

Sinds reizen terug toegelaten is, wordt er veel gereisd oa naar Spanje en Portugal. Hoewel de reizigers voor hun vertrek een bewijs van vaccinatie moeten voorleggen, of een negatieve pcr test of een bewijs van immuniteit ( of neen, dat laatste mag nu niet meer ) EN zij op vakantie nog altijd een mondmasker moeten dragen en afstand houden, geraken ze op locatie toch nog altijd besmet door de Delta variant en dragen ze dat virus binnen in ons land. Zo goed beschermt het vaccin dus.

Als 40-45% van de dubbel gevaccineerden in het najaar ziek dreigt te worden van de Delta variant, zoals de CEO van Moderna beweert en zij zich moeten laten inenten met een derde spuit om Delta in te dijken, dan kan er niet anders geconcludeerd worden dan dat de vaccins NIET beschermen tegen Delta zoals Pierre Van Damme beweerd heeft.

"De vaccins beschermen slechts gedeeltelijk ", klinkt het. Tegen wat precies, zeggen ze er niet bij, maar ach, dat is maar een detail, toch? Al die azijnpissers en vitters met een aluminium hoedje zoeken spijkers op laag water. Ziek worden door het vaccin is uiteraard geen optie. Dat is een complottheorie.


Zal het tot het najaar duren vooraleer wij opnieuw in lockdown gaan ?

Neen, natuurlijk niet. In tal van landen - toevallig net in die landen waar de hoogste vaccinatiegraad is - zijn er nu al grote uitbraken van de Deltavariant en zijn er terug volledige of gedeeltelijk lockdowns. Men denke dan aan de UK en Israel ( die als eerste begonnen zijn met de vaccinatie ), Australië, Portugal, Bangladesh.

Na Sydney en haar suburbs zit ook Brisbane nu in een complete lockdown door de Delta variant. https://www.bfmtv.com/international/oceanie/australie/variant-delta-brisbane-se-reconfine-a-son-tour-en-australie_VN-202106290086.html

Het zal niet lang duren vooraleer de andere Europese landen, waaronder België, in de voetsporen treden van Australië & co.


Waarom ?

In België heeft ondertussen 60,3% van de bevolking een eerste spuit gekregen en ongeveer 27% een dubbele inenting. Het zal langere tijd duren vooraleer 70% van de bevolking dubbel gevaccineerd is en de eerdere aangekondigde groepsimmuniteit kan bereikt worden.

De beschermingsgraad is veel te laag om te beschermen tegen de Indische variant die niet bestaat met een vaccin dat niet beschermt tegen de onbestaande variant.

Te weinig gevaccineerden en teveel reizigers die besmettingen binnen dragen in het land. Meer is er niet nodig voor een 4de lockdown die voorafgegaan wordt door het intrekken van de versoepelingen waarvan we sinds kort genieten. https://www.standaard.be/cnt/dmf20200319_04895640?fbclid=IwAR2FVuIB6yovakSDAWjaOf3QJ92MeZxHMvWAuESkP5NTg_kUvTq2yYDmRzo


Klopt het huidige narratief ?

De Delta variant is al enige tijd in het land.

Enkele weken geleden verklaarde Annelies Verlinden in VRT nieuws dat de eerste besmettingen met Delta waren vastgesteld bij een 20tal Indische studenten die naar België waren afgereisd om te studeren aan de KUL en voor hun afreis negatief getest waren maar na hun aankomst plots positief bleken en dus meteen in quarantaine waren geplaatst. Maar toch heeft die verdomde Indische variant door het sleutelgat zijn weg gevonden naar diverse woonzorgcentra in alle delen van het land, waar het hard heeft toegeslagen, veel ernstig zieken heeft veroorzaakt en helaas ook tal van doden.

Op 24.06.2021 viel in de pers te lezen dat in een WZC in Nijvel 12 doden waren gevallen door de Delta variant, hoewel bijna alle bewoners gevaccineerd waren. Het ging naar verluid om " fragiele mensen ". https://radio1.be/corona-uitbraak-woonzorgcentrum-nijvel-ondanks-vaccinatie-12-mensen-overleden-het-gaat-om-fragiele

Hetzelfde fenomeen hebben we gezien in een 15tal WZC in Vlaanderen die voorheen volledig corona vrij waren gebleven maar die, in januari 2021, enkele dagen na vaccinatie, plots geconfronteerd werden met grote uitbraken door de extreem besmettelijke Britse variant dat zowel bij het merendeel van de bewoners EN het personeel ernstige ziekte veroorzaakte en helaas ook tal van doden. Zie eerdere post met oplijsting van alle krantenartikelen.

De Britse variant en de Indische variant treffen dus voornamelijk gevaccineerde bejaarden en slechts in beperkte mate de rest van de bevolking. Onze oudjes sterven bij bosjes omdat ze fragiel zijn, of omdat ze al andere onderliggende aandoeningen hadden, of, gewoon, door ouderdom. Er is geen enkel verband met het vaccin, is dat duidelijk ?

De extreem besmettelijke Indische variant, die veel besmettelijker is dan de 70% meer besmettelijke Britse variant is, naar verluid, in dit land verantwoordelijk voor 8 à 10% van de besmettingen.

Maar.... eigenaardig genoeg zijn er al een tijd zeer weinig ziekenhuisopnames. Gemiddeld 21 per dag. De duurtijd van de ziekenhuisopnames is nog steeds zeer kort. Gemiddeld 3 dagen, gewoonlijk voor onderzoek. Er verlaten nog steeds meer mensen het ziekenhuis dan er opgenomen worden.

Het is natuurlijk zeer spijtig dat niet medegedeeld wordt hoeveel van de zieken gevaccineerd zijn met het griepvaccin en/of het corona vaccin. Volgens Van Gucht wordt nog amper 0,32% van de dubbel gevaccineerden ziek. Hij heeft er wel niet bij gezegd hoeveel personen er op het tijdstip van zijn uitspraak al dubbel gevaccineerd waren.

Dat hebben wij zelf even opgezocht : 1.380.000 x 0,32% = 4.416.

Het is uiteraard een volstrekte complottheorie om te denken dat die 4.416 dubbel gevaccineerde zieken zo ongeveer overeenstemt met het totaal aantal ziekenhuisopnames die we sinds de dubbele vaccinatie van bejaarden hebben gezien en de ziekenhuisopnames eigenlijk voornamelijk dubbel gevaccineerden zijn die voordien gezond waren en de gebruikelijke zieken die voorheen al onderliggende aandoeningen hadden. Neen, dat is onzin.


Het Delta virus extreem besmettelijk ?

Als die Delta zo extreem besmettelijk is als beweerd wordt, zouden alle niet-gevaccineerden ( 39,7% van de bevolking ), gedeeltelijk gevaccineerden ( 60,3% ) en zelfs 40-45% van de dubbel gevaccineerden al lang ziek moeten zijn van Delta.

Maar dat gebeurt niet. Nog niet. Neen, het is pas voorzien voor het najaar. Delta zal tegen dan trouwens ook evolueren naar een ernstige ziektevorm.

Nu zijn de symptomen van Delta in deze contreien beperkt tot een lopende neus en keelpijn, maar in Australië & co worden mensen zo ernstig ziek van diezelfde Delta dat er terug complete lockdowns worden ingevoerd om de verspreiding ervan in te dijken.

Om die reden moeten nu ook onze jongeren gevaccineerd worden. Ze zijn al begonnen met de vaccinatie van jongeren vanaf 16 jaar.

In Nederland willen ze zelfs de jongeren + 12 jaar vaccineren.

Veel jongeren vallen flauw na hun eerste vaccin door de warmte ( die er niet is ), de stress ( die er principieel niet is want ze doen het vrijwillig ) en omdat hun bloeddruk sowieso lager is ( wat niet juist is ) en worden met een rolstoel buiten gereden. Zie eerdere post met bron. Er is geen enkel verband met het vaccin, laat dat duidelijk wezen.

Wat met de controlegroep van niet gevaccineerden ?

Die worden nog steeds niet ziek ....

Trek daar maar uw conclusies uit.

1,406 views6 comments
bottom of page