top of page
Search

De cijfers van Sciensano zijn gebrekkig en gecorrumpeerd (Dirk Rochtus)

Bijdrage van mijn goede vriend Dirk E. Rochtus waar ik niets aan toe te voegen heb. Welkom op de barricades Dirk 😀

Originele post via deze link.

" De CIJFERS VAN SCIENSANO ZIJN GEBREKKIG EN GECORRUMPEERD.

De Belgische overheid houdt bewust cruciale info achter voor haar burgers. Een bevriend arts heeft Guillaume Van der Stighelen toevertrouwd dat in diens ziekenhuis elke overledene +70 is aangegeven als coronadode. Dit omwille van de premie die het ziekenhuis daarvoor opstrijkt.


Guillaume is duidelijk niet de enige met zo een bevriende arts.

Wie neemt hiervoor de politieke verantwoordelijkheid ?

Of is het taboe om de frontkapiteins in een slecht daglicht te zetten ? Of is er meer aan de hand ? Zonder correcte cijfers, wat is dan nog de meerwaarde van een Biostatisticus van het genre Geert Molenberghs ?

Of doet het er wat toe en zien we nu dan eindelijk een waarachtige coronajournalistiek en dito politieke oppositie opstaan en de koe bij de horens vatten ?Is het m.a.w. wachten op een volgend cursiefje van Guillaume Van der Stighelen inGazet van Antwerpen Te weten overigens dat dit voor het aandachtige volk oud nieuws is, dat al veel te lang is genegeerd, en slechts een druppel op een hete plaat uitmaakt.

Inzake Sars-Cov19 is het dan ondertussen ook mijn vaste overtuiging geworden dat het niet de burgers zijn die zich door angst benepen moeten voelen, doch wel de direct verantwoordelijke minister(s); niet de 11 miljoen virologen (sic).

20.000 coronadoden dus. Werkelijk? En daar tegenover staan dan de lockdownmaatregelen die hoe dan ook, en los van het bewezen nut, niet in verhouding staan tot de daardoor maatschappelijk aangerichte schade.

En laat ons bij dit alles toch zeker ook niet vergeten dat Sars-Cov19 niet te vergelijken is met polio met een 'case fatality rate' van 25 tot 75 %, noch met Ebola (CFR van 50 %). Voor Sars-cov19 spreken we voor mensen die ouder zijn dan 70 jaar van een 'infection fatality rate' van 0,054 % oftwel een overlevingskans van 94,60 %. Stippen we hier ook aan dat de effectiviteit van een griepprik voor gezonde mensen nog nooit is bewezen. Dit vooraleer u bv. als gezonde dertiger of veertiger meent te gaan bezwijken voor een vaccinatie als was het de heilige graal.

Kwestie van positief te blijven, dankzij een #juistecontext. Onze nieuwsmakers hebben er een broertje dood aan.

Met daarbij alle respect voor zij die de voorbije maanden een dierbare hebben verloren. Maar wat met het respect voor zij die vandaag ernstige schade ondergaan door de nefaste aanpak van de gezondheidscrisis, of erger nog nu we weten dat naast corona zelf, ook de nevenschade van de coronamaatregelen levens opeist ?

En dan hebben we nog eens niet gesproken over de twijfelachtige PCR-test.. Dirk Theuns heeft overschot van gelijk: "We worden belogen en bedrogen, langs alle kanten tegelijk. Hoe lang gaan we deze onzin nog tolereren?"

447 views0 comments

Comments


bottom of page