top of page
Search

DE ARTSENKRANT: waar blijft de evidence-based aanpak van COVID-19?


De overheid NEGEERT de vraag van duizenden medische specialisten, wetenschappers, zorgverleners en ruim 25.000 burgers. De overheid is niet transparant. De overheid communiceert niet.

Zij houdt BEWUST belangrijke informatie/stukken achter en LIEGT evenzo bewust over de ware corona situatie.

De overheid handelt NIET in het belang van de bevolking en de economie en berokkent de maatschappij BEWUST aanhoudend schade. Deze schadeberokkende handelingen vormen een voortdurend misdrijf tegen het collectief van de bevolking, de volksgezondheid, de economie en de maatschappij als geheel.


Alle leden van de Kamer van Volksvertegenwoordigers (enkele uitzonderingen die zich wel inzetten in het belang van de bevolking, niet in acht genomen) evenals de ministers en staatssecretarissen van regering Wilmès I en II evenals deze van de nieuwe VIvaldi regering zijn aansprakelijk voor het falend beleid, hetzij omdat zij hieraan tijdens de uitoefening van hun mandaat actief hebben deelgenomen en de schade aan de maatschappij in stand houden, hetzij omdat zij niets ondernomen hebben of ondernemen om dit falend beleid recht te zetten en de belangen van de burgers en de economie te vrijwaren van (verdere) schade.


Zij kunnen hiervoor allen, in toepassing van art. 103 Grondwet, ten persoonlijke titel vervolgd worden.
23 views0 comments

Comments


bottom of page