top of page
Search

Dankzij gevaccineerden is er nu weer perspectief?

Het zat er aan te komen maar ik had niet verwacht dat het al zo vroeg zou opduiken.

Dank zij de gevaccineerden is er nu weer perspectief op versoepelingen....

( zucht .... )

Neen, beste gevaccineerden. Het is niet " dankzij " u en ik zal voor alle duidelijkheid - en tot vervelens toe - uitleggen WAAROM het niet "dankzij " u is?


  1. U bent dubbel gevaccineerd met Astrazeneca ? Dan bent u in het beste geval voor 60 tot 76% beschermd tegen het oorspronkelijk Chinees virus en mogelijks ook de Britse variant maar niet tegen nieuwe varianten. U hebt nog altijd 1 kans op 4 ( of 1 op 3) om besmet en ziek te worden van alle varianten EN om 100% besmettingen door te geven. U bent slechts 1 x ingeënt ? Dan bent u niet beschermd. 70 tot 100% kans om nog besmet te worden en besmettingen door geven.

  2. U bent dubbel gevaccineerd met Pfizer of Moderna ? Dan bent u in het beste geval voor 90-94% beschermend tegen het oorspronkelijk virus en de Britse variant maar niet tegen nieuwe varianten. U hebt nog altijd 1 kans op 10 om besmet te worden met alle varianten en 100% besmettingen door te geven. Slechts 1 x ingeënt ? Zie hierboven.

  3. Op vandaag, 12.05.2021 zijn 3.704.000 1 x gevaccineerd ( 32,24% van de volwassen bevolking ) en 1.116.000 dubbel gevaccineerd ( 9,71% ). Dat zijn hoofdzakelijk ( maar niet volledig ) de 85+ers en de categorie 65-84 jaar en slechts ondergeschikte mate de actieve bevolking. Die 9,71% dubbel gevaccineerden gaan echt niet het verschil maken en dit al zeker niet omdat ze zelf nog besmet en besmettelijk kunnen zijn. De versoepelingen zijn gestoeld op drogredenen zowel langs de zijde van de overheid als langs de zijde van de gevaccineerden.

Enne... Jan Jambon en Alexander : stop nu eindelijk eens met liegen.

Gevaccineerden kunnen WEL nog ziek worden ( zeker als ze nog maar 1 x gevaccineerd zijn ) tenzij... 1) ze ziek zijn geweest en een natuurlijke immuniteit hebben opgebouwd of 2) van nature immuun zijn tegen de ziekte ( zoals de niet gevaccineerden die het nut van een vaccin niet in zien ).


Het beste bewijs dat jullie zeer goed weten hoe de vork aan de steel zit, is dat versoepelingen doorgevoerd worden op een tijdstip dat amper 9,71% van de volwassen bevolking dubbel gevaccineerd is ( die... het weze nogmaals onderstreept, nog altijd " besmet " en "besmettelijk " kunnen zijn ). Dit is een wansmakelijke farce die zijn gelijke niet kent.542 views0 comments
bottom of page