top of page
Search

Dank u wel Brugge

Geachte heer Burgmeester van de Stad Brugge Geachte heer Korpschef,


Dank u wel dat u gisteren (opnieuw ) niet bent tussengekomen in het feestje van de +- 2.000 supporters van Club Brugge, dat u de feestvierders hun gang hebt laten gaan en zich enkel beperkt hebt tot boetes en bestuurlijke aanhoudingen van een beperkt aantal personen die vuurwerk bij hadden en andere inbreuken gepleegd hebben ( maar geen actie tegen alle anderen die geen mondmasker droegen en/of geen afstand hielden ).


U hebt een zeer wijze beslissing genomen.

Minister Verlinden is fout wanneer zij stelt dat er onnodige risico's zijn genomen en dit de zaak niet vooruit helpt.

Er ligt geen enkel bewijs voor dat er buiten besmettingen plaats vinden wanneer grote groepen mensen samen komen zonder mondmasker en/of zonder afstand te houden. Een vaste praktijk wijst - integendeel - uit dat de samenkomst van grote groepen personen in de buitenlucht, zonder mondmasker en zonder afstand te houden geen enkel effect heeft op het aantal besmettingen. Deelnemers aan massabijenkomsten worden niet ziek en geraken ook niet besmet.


In Nederland is er buiten nooit een mondmaskerplicht geweest.

Het land heeft niet meer besmettingen of zieken dan België.

In Zweden bestaat er geen mondmaskerplicht. Noch binnen, noch buiten. Het dragen van een mondmasker wordt geadviseerd maar is een vrije keuze. Ook in Zweden zijn er niet meer besmettingen of zieken dan in België. Hetzelfde geldt voor 24 staten in de USA waar alle maatregelen ( waaronder de mondmaskerplicht ) volledig werden afgeschaft en de cijfers aanhoudend blijven dalen en nog tal van andere landen die niet in het narratief geloven.


In België hebben er in 2021 nog méér dan in 2020 al ettelijke massa bijeenkomsten plaats gevonden van duizenden personen zonder mondmasker en zonder afstand te houden, zonder enige effect op de besmettingsgraad. De cijfers blijven aanhoudend zakken. Het heeft een positief effect op hun moraal wat broodnodig is na 15 maanden vrijheidsbeperkende maatregelen.


Dank zij uw wijze beslissing hebt u de Club Brugge supporters een fantastische avond bezorgd die het aantal besmettingen niet zal doen toenemen en op deze manier ook mee bijgedragen tot het aanleveren van het bewijs dat er BUITEN geen enkel probleem is.

Bovendien hebt u het goede voorbeeld gegeven aan alle andere steden en politiediensten die weldra zullen merken dat massabijeenkomsten zonder mondmasker en zonder afstand te houden geen gevaar opleveren ( in zoverre zij dit nog niet begrepen zouden hebben op basis van de vele eerdere massabijeenkomsten, de grote concentraties in het openbaar vervoer en in de winkelstraten ).


Club Brugge kampioen en stad Brugge, de stad van het jaar !

Het is feest in mijn hart364 views1 comment

1 commento


Membro sconosciuto
28 mag 2021

Er is voor minister Verlinden wel degelijk een risico bij de Brugse heerlijke uitspatting.... Er zal namelijk blijken dat samenzijn en zot doen GEEN risico inhoudt. Iets wat men absoluut NIET bewezen wil zien!!!!! 😜

Mi piace
bottom of page