top of page
Search

Damn right

Laten we elkaar terug kussen, knuffelen, de hand schudden.


De wereld overleeft al miljoenen jaren met virussen en bacterieën van alle aard. Het is precies omdat wij ons bloot stellen aan " de beestjes " dat wij een natuurlijke weerstand hebben ontwikkeld en een sterke immuniteit.

Sociale isolatie, mondmaskers, afstand houden, de handen veelvuldig wassen en ontsmetten, vermindert onze weerstand in sterke mate. Het maakt ons fysiek ziek en is ook erg slecht voor ons mentaal en sociaal welzijn.

De mens is niet gemaakt om in een kooi te leven. Dat is ook nergens voor nodig. Ooit zal ieder van ons sterven, maar die dag is niet vandaag, noch morgen. Wat stelt het leven nog voor als we ons gedragen als levende doden ? Is het leven nog de moeite waard als we elkaar niet meer kunnen/mogen vastpakken, kussen, knuffelen en zelfs zo iets eenvoudigs als een aanraking niet meer mag en we elkaar nog enkel begroeten van elleboog tot elleboog ?


FOCUSED PROTECTION. Bescherm de zwakkeren. Zij hebben een verhoogd risico. Gezonde mensen worden niet ziek of krijgen in het slechtste geval enkel een milde versie van de ziekte die na genezing tot wel 8 maanden lang immuniteit biedt.


Ik ben bereid om mij gecontroleerd ziek te laten maken of toch te proberen om ziek te worden door contact met een " besmet persoon " die positief getest is en als dat niet helpt door contact met iemand die effectief ziek is. Als ook dat zonder effect blijft, is bewezen dat ik beschik over een natuurlijk immuniteit.

Ik ben niet bang om ziek te worden. En u ?248 views0 comments
bottom of page