top of page
Search

Crapuleus gedrag ???

Conner Rousseau

U zou beter zwijgen man.

Crapuleus dat is wanneer u zich permiteert om tijdens de lockdown in Spanje te gaan feesten zonder mondmasker, zonder afstand te houden, op een tafel te staan dansen in aanwezigheid van veel mensen die ook geen mondmasker droegen noch afstand hielden, en haantje de voorste uit te hangen als feestneus nr. 1 maar wanneer de beelden uitlekken te beweren dat u aanwezig was op het trouwfeest van uw broer die daarmee ook ferm in overtreding was met de vigerende regels.


Crapuleus is wanneer bekend geraakt dat u contacten hebt gehad met een politicus die positief getest is,niet in quarantaine gaat noch een PCR test laat uitvoeren terwijl de rest van de bevolking dit wel moet en u zich er van af maakt met de mededeling dat u een " sneltest " hebt gedaan met negatieve uitslag na 2 uur ( op een tijdstip dat er nog geen sneltests waren en ze bovendien nog niet verkrijgbaar waren ) en vrolijk ver uw ding blijft doen.


Crapuleus is wanneer u bewezen liegt over uw eigen fratsen maar wel op de eerste rij zit om burgers te veroordelen over iets waar u totaal niets over weet. U was niet in Terkamerenbos gisteren. Ik wel.

Ik heb alles gezien.

Er waren niet alleen jongeren maar ook veel ouderen. Zij deden NIETS verkeerd. Niet voor dat de bestuurlijke politie is tussen gekomen en ook niet nadien. Ze zijn gaan lopen met de robocops in hun kielzog die ze opgejaagd hebben als wild en ze ingesloten hebben.Diezelfe robocops hebben onschuldige burgers geklopt met matrakken, bespoten in hun gezicht met een onbekend gas, bekogeld met traangasgranaten die hen de adem ontnam, bespoten met waterkanonnen die ook zand en verf spoten, burgers extreem agressief behandeld, terwijl zij NIETS verkeerd deden.

Het enige dat zij zgn fout deden is dat zij met teveel op dezelfde plaats waren. DAT is crapuleus.


En ach ja, een paar man en een paardekop hebben geprobeerd om rellen te schoppen in de buurt van de combi's van de politie. Helemaal in het zwart gekleed, met cagoulles over hun hoofd om onherkenbaar te blijven. Ze spraken Duits en werden meteen een halt toegeroepen door de organisatoren van La Boum. Zij maanden deze kerels aan om te stoppen en vreedzaam te blijven.

" Pas de violence, restez paisible ". Dat heb ik gehoord.

De manier waarop de " men in black " zich gedroegen, de manier waarop zij handelden, hun bewegingen en zelfs hun kledij wees duidelijk uit dat het ook politie agenten waren, in " burger ".

We hebben net als NL ook " Romeo's " die rellen schoppen om vreedzame betogingen met een excuus uit mekaar te kunnen slagen.


SCHANDE. En shame on you Conner Rousseau.776 views2 comments
bottom of page