top of page
Search

COVID & DE COVIDPAS

Voor wie het nog niet wist : vanaf 01.07.2022 is het EU Covid Certificaat verplicht bij alle reizen binnen de EU en de landen die met de EU een samenwerkingsakkoord getroffen hebben ( zie eerdere post ). De verplichting geldt principieel tot 01.07.2023 ( = met één jaar verlengd ). Nochtans is er in B en de EU al maanden lang niets bijzonder meer aan de hand. De mensen kussen en knuffelen terug, ze hebben " close contact ", ze reizen, komen samen op feestjes en evenementen maar toch zien we geen stijging van de cijfers. In het verleden werden de lage cijfers gerechtvaardigd door het weer. Tijdens de zomer van 2020 en 2021 was het zeer warm en droog. Dat had, naar verluidt, een impact op het virus. Sinds het opheffen van de 2de lockdown hebben we de facto enkel typisch lenteweer gekend, maar toch stijgen de cijfers niet. We horen ook niets meer over de impact van het weer op het virus. Blijkbaar speelt dit geen rol meer.

Gisteren hoorde ik op het radionieuws dat er nog maar weinig gevallen zijn. Hoeveel er nog op dagelijkse basis getest wordt, wordt niet vermeld. We krijgen enkel nog het resultaat van de positieve PCR testen die zich gemiddeld rond de 1.350 per dag situeren. Op een totale bevolking van bijna 12 miljoen mensen is dit verwaarloosbaar net zoals overigens het aantal Covid patiënten in ziekenhuizen die beperkt zijn tot 687 ( op 52.400 bedden ).

In een normaal jaar worden er PER DAG gemiddeld 7000 mensen opgenomen in één van de 114 ziekenhuizen die samen over 52.400 ziekenhuisbedden beschikken. Grote ziekenhuizen hebben gemiddeld 1.000 tot 1.500 bedden, de kleinere 200 tot 400. 7.000 opnames per dag is dus niet veel gezien er dagelijks mensen terug vertrekken. Op het zwaarste moment van de Covid crisis hebben er nooit meer 7.000 mensen in het ziekenhuis gelegen door of met Covid. Er is nooit gezegd hoeveel mensen er in totaal in het ziekenhuis lagen voor alle aandoeningen. Het zou eerlijker en fairder geweest zijn als zowel de overheid en de pers als volgt zou bericht hebben : " er liggen in totaal 50.000 mensen in het ziekenhuis waarvan 6.000 positief getest op Covid ". Dit zou een duidelijk beeld verschaft hebben over de werkelijke toestand maar dat hebben ze natuurlijk niet gedaan. Waarom niet ? Omdat, in dat geval, zo helder als bronwater zou geweest zijn, dat Covid zieken eigenlijk maar een heel klein deel van alle zieken vormde. Voor het aanhouden en verder cultiveren van de angstpsychose was het beter om te spreken in percentages en weekcijfers die volledig uit hun context gerukt werden net zoals de beweerde overbelasting van de ziekenhuizen die nooit overbelast zijn geweest. Als je maar voorziet in 2 ICU units met telkens 6 bedden voor Covid patiënten en die bedden zijn bezet, dan ligt de afdeling vol ( niet het ziekenhuis ) en spreken we over 12 IC opnames door of met Covid in een ziekenhuis dat 1.000 bedden telt ( of meer of minder, dan heeft weinig belang, het gaat over de absurditeit van de beweringen ).

Vreemd dat mensen die positief testen op Omicron ( en de vergelijkbare varianten ) nog in een ziekenhuis belanden. Er is toch duidelijk gezegd dat de symptomen van Omicron gelijk zijn aan deze van een gewone verkoudheid ? De symptomen zijn mild maar toch ... ? Wat is het profiel van de patiënten die opgenomen worden door of met Covid ? Hoe oud zijn ze ? Welke voorafbestaande onderliggende aandoeningen hebben ze ? Liggen ze wel in het ziekenhuis DOOR Covid of worden ze behandeld voor andere aandoeningen en zijn er ook positief getest op Omicron ? ( zoals Prof. Jean-Luc Gala en Dr. Pascal Sacré al in september 2020 kenbaar gemaakt hebben toen ze naar buiten brachten dat 2/3 van de Covid patiënten in werkelijkheid behandeld wordt voor anderen aandoeningen ) ?

Over de PCR testen is tenandere ook al veel te doen geweest. Bijzonder veel artsen en wetenschappers hebben de efficiëntie van de PCR test in vraag gesteld, te beginnen met de uitvinder zelve van de PCR test ( Müllis ) die zeer duidelijk heeft aangegeven dat een PCR enkel dienstig is voor research doeleinden en NIET voor het meten op de aanwezigheid van een virus dat overigens geen levend organisme is. Dit alles is al vele malen ter schrift gesteld ( ook door mij ). En alsof die scam op zichzelf al niet erg genoeg is, is bovendien ook nog eens uitgelekt dat 400.000 Belgen getest zijn met ... vals materiaal ! https://www.hln.be/binnenland/hln-onderzoek-de-coronablunders-van-de-overheid-400-000-belgen-werden-getest-met-vals-materiaal~a7170bca/

De PCR testen vormen de basis van alles. Zonder PCR test geen pandemie. Met PCR test overigens ook niet. Daarvoor zijn de aantallen steeds te klein geweest. De WHO had de pandemie al lang moeten opheffen, maar dat doet ze niet. Waarom niet ? Omdat er dan geen regels meer kunnen opgelegd worden aan de bevolking. Dus ...

Ursula Von Der Leyen heeft beslist dat de EU bevolking moet gecontroleerd worden en niet mag reizen zonder EU Covid pas. Niet omdat de gezondheid van de bevolking of de openbare veiligheid in het gedrang is want dat is niet het geval maar om .... de bevolking te onderwerpen en gewoon te maken aan totale controle. En wat doet volksverrader Jan Jambon ? Hij volgt braaf de EU regels en trekt extra kredieten uit voor de diensten die de ( verplichte ) Covid certificaten zullen afleveren en verzenden, de bedrijven die de certificaten zullen drukken enz...

https://beslissingenvlaamseregering.vlaanderen.be/ COVID-19: Covid Safe Certificaat 2022 10 juni 2022 op voorstel van minister-president Jan Jambon viceminister-president Hilde Crevits De Vlaamse Regering voorziet extra kredieten voor de kosten van de eerste- en tweedelijnsthelpdesk Covid-certificaten, het drukken en verzenden van Covid-certificaten en voor het beheer en aanpassingen aan de CovidSafe app, CovidScan en CovidSafeTicket. Ze keurt hiervoor de verhoging van de middelen van het Agentschap Zorg en Gezondheid goed voor een bedrag van 2,41 miljoen euro (Helpdesk Covid-certificaten en drukken en verzenden van certificaten) en de verhoging van de middelen van Digitaal Vlaanderen voor een bedrag van 1,268 miljoen euro (tweedelijns ondersteuning en aanpassingen en onderhoud van CovidSafe, CovidScan en CovidSafeTicket).

De Vlaamse regering krijgt centen van de EU als ze de opgelegde regels volgt. Ze krijgt overigens nog veel meer uit de EU pot. In 2021 heeft zij zo maar even 2,5 miljard euro EU subsidies opgestreken voor " de bevordering van de werkgelegenheid " in Vlaanderen. Iets van gezien ? Ik anders niet.

Een Covidpas verplicht stellen op een moment dat iedereen gewoonlijk op vakantie gaat en.... er duidelijk niets meer aan de hand is, is brute waanzin. Voor geld, macht en aanzien in de hogere kringen offert Jan Jambon ons op ( in navolging van Alexander, Frank & co ). Dat er geen pandemie is, nooit een pandemie geweest is en de hele zaak een gigantische farce is, is volledig ondergeschikt aan zijn eigen belang.

Er wordt ons medegedeeld dat de vliegtuigmaatschappijen in juli veel vluchten schrappen wegens een tekort aan vliegpersoneel, maar is dit wel de werkelijke reden ? Zou het niet kunnen dat de vliegtuigmaatschappijen al weten dat er vanaf juli hoe dan ook minder zal gevlogen worden omdat ... de passagiers onderworpen worden aan het EU covid certificaat en een groot deel niet meer zal voldoen aan de voorwaarden op dergelijk certificaat te bekomen en dus geen andere keuze zullen hebben dan hun vlucht te annuleren ? Of misschien weten ze al dat er in juli nog iets anders te gebeuren staat waardoor vliegen taboe wordt ?

Wordt ongetwijfeld vervolgd....


https://www.hln.be/binnenland/hln-onderzoek-de-coronablunders-van-de-overheid-400-000-belgen-werden-getest-met-vals-materiaal~a7170bca/
6 views0 comments
bottom of page