top of page
Search

BUITENLANDSE ZAKEN VOLKSREPUBLIEK DONETSK REAGEERT

Acteur Zelensky, de man die voor de 2de maal de rol van President van Oekraîne speelt ( de eerste maal in een tv serie, de tweede maal in een publieke soap ) heeft de afgelopen tijd dagelijks parlement van elke EU lidstaat toegesproken en flagrante leugens verkondigd in een poging om actieve bijstand van Nato te bekomen. Alle parlementsleden hebben hem zonder meer geloofd en voor hem een langdurige staande ovatie gegeven, wat ook een soap van formaat is. Niemand heeft reserves laten gelden en zich de vraag gesteld of hetgeen Zelensky zegt wel in overeenstemming is met de werkelijkheid. Enkel China blijft aandringen op een onafhankelijk onderzoek. Didier Reynders heeft dit ook voorg'esteld maar het gebeurt niet. Er is op vandaag geen ploeg experten naar Oekraïne vertrokken om de zaken te onderzoeken. Geen Be-Fast team ingezet. Niks,nada. Ursula Von der Leyen en Boris Johnson waren er daarentegen wel als de kippen bij om naar Kiev af te reizen om onder het oog van de wereldcamera's Rusland te veroordelen.

Er bestaat een overweldigende hoeveelheid bewijzen of toch minstens begin van bewijzen dat de zaken NIET verlopen ( zijn ) zoals Zelensky beweert, dat het Oekraïns leger eigen burgers foltert, vermoord, in de rug schiet, bombardeert enz... Getuigenverklaringen van burgers, reportages van moedige journalisten die op gevaar van eigen leven op locatie zijn ( en niet op verre afstand berichten zoals de meeste wereldpers ) en onafhankelijke nieuwskanalen ( die door het Westen gebanned worden ). Het Westen blijft die informatie staalhard negeren. Ook de - al vele malen - herhaalde verklaringen van Lavrov, hoofd van de Russische delegatie en van de Russische Minister van Defensie worden van tafel geveegd.

Alle internationale wettelijke regels inzake tegenspraak en fair trial worden hier geschonden. Er wordt slechts één partij gehoord, de andere partij wordt geweerd en mag zich niet verdedigen, geen bewijzen van leugens en opgezet spel voorleggen die hen vrijpleiten van de beweerde genocide. Rusland is al veroordeeld zonder enig proces of onderzoek. Er zijn bijkomende sancties getroffen omwille van een vermeende maar niet bewezen genocide, welke sancties nu ook gericht zijn tegen de 2 dochters van Putin ( ? )

Het Westen en Nato blijven provoceren en olie op het vuur gooien. Hun gedrag en houding is onverschoonbaar. Het Westen is door al het geld en alle middelen die zij aan Oekraïne geschonken heeft, reeds betrokken partij maar is niet neutraal. Haar tussenkomst is niet beperkt tot het verlenen van hulp. Zij trekt de kaart van Oekrane. Ursula en co staan aan de zijde van Zelenksy en zijn mede-schuldig aan de georkestreerde genocide die maar één doel heeft : Nato en al haar lidstaten over de streep trekken om zwaardere wapens en figther jets te geven. Zelenksy wil namelijk " victory ". Een overwinning op de Russen. Hij wil geen vrede. Dat heeft hij nooit gewild. Alle vredesonderhandelingen ( die ruim voor de inval aanvang hebben genomen ) zijn een farce. Zelensky is een marionet van het Westen. En daarmee weten we dus ook waar het Westen op uit is. ZIJ heeft al een economische oorlog tegen ons op het geweten, maar dat volstaat niet. ZIj wil WO III uitlokken. Doelbewust, net zoals Winston Churchill eertijds met WO II. Duitsland is tussen 1933 en 1940 aanhoudend geprovoceerd en onderworpen aan economische sancties. De geschiedenis herhaalt zich. Exact hetzelfde draaiboek.

Minister van Buitenlandse zaken van de Volksrepubliek Donetsk is nu (ook ) een tegenactie opgestart en spreekt de burgers van Griekenland ( als eerste ) toe. Andere landen zullen volgen.

Alle partijen moeten gehoord worden. Alle zijden moeten een platform krijgen. Het is de enige manier om de waarheid te achterhalen. De extreme censuur van alles en iedereen die tegen het narratief in gaat moet stoppen. There are ALWAYS two sides in a story. De ene partij alle vrijheid geven om te spreken en de andere volledige weren, getuigt van vooringenomenheid en gebrek aan onafhankelijkheid en neutraliteit. In dit geval wijst het zelf op actieve medewerking aan het ophangen van een leugenachtig narratief.
1 view0 comments

Bình luận


bottom of page