top of page
Search

BEWIJZEN INZAKE DE KRAMATORSK TOCHKA- U BOM

De internationale pers heeft enkel een afstandsbeeld getoond van de restanten van de Tochka-U bom die, naar verluidt, door de Russen op het treinstation van Kramatorsk zou zijn gedropt en breed uitgesmeerd dat op deze bom in witte verf " voor de kinderen " geschilderd was. Schande ! Moordenaars ! Diezelfde pers heeft doelbewust niet het serienummer van die bom getoond laat staan onderzocht. Als ze dat wel hadden gedaan zouden ze er meteen achter gekomen zijn dat het gaat om een Tochka-U bom van Oekraïnse makelij of... misschien wisten ze dat al en hebben ze de waarheid bewust verdraaid.

Tochka-U bommen hebben een bereik van 120 km. De positie waarin de restanten van de Kramatorsk bom zijn aangetroffen wijst uit dat de bom afgeschoten is vanuit het Zuid-Westen van Oekraïne waar op datum geen enkele Russische militair of tank te bespeuren viel.

Er is echter meer. Het serienummer van een bom is zoals een persoonlijke ID. Er kan heel gemakkelijk achterhaald worden wie de fabrikant van de bom is, wanneer de bom werd geproduceerd, wie de bom heeft gekocht en dus ook gebruikt. Onderzoek van de archieven op basis van het serie nummer heeft uitgewezen dat de Kramatorsk bom deel uitmaakt van het zelfde fabricage lot als de Tochka-U bom die in 2015 door de Azzov Battalions afgeschoten is op Alchevsk, een gehucht in de Volksrepubliek Luhansk.

De Kramatorsk bom draagt serie nummer 9M79-1 W 91579 en de bom van 2015 9M79-1 W91565

Dit vormt een onomstotelijk bewijs dat het Oekraîns leger haar eigen bevolking zelf bombardeert, veel burgers doodt en deze bomaanvallen onder valse voorwendsels in de schoenen van Rusland schuift in een poging om internationaal medelijden op te wekken en op die manier meer en zwaardere wapens te bekomen. Het meest verfoeilijke van alles is dat zij om de bom in witte verf " voor de kinderen " geschilderd heeft wat een zeer ernstige verzwarende omstandigheid is.

Pro memorie bombarderen de neo nazi Azzov Battalions de Donbas regio al meer dan 8 jaar met identiek dezelfde Tochka-U bommen. Hierbij zijn ondertussen al meer dan 17.000 doden gevallen ( 14.000 gedocumenteerd voor de inval van Rusland en ruim 3.000 sinds de onafhankelijkverklaring van Lukansk en Donetsk ). De internationale gemeenschap en alle Westerse politici knijpen bewust de ogen dicht voor de verschrikkelijke genocide die al meer dan 8 jaar aan de gang is in Donbas en dixit Rusland de hoofdreden vormt dat zij een speciale militaire operatie op touw heeft gezet.1 view0 comments

댓글


bottom of page