top of page
Search

AstraZeneca vaccin mogelijk dodelijker dan virus voor -60 jaar

Astrazeneca gaat voor de bijl en J&J wordt meegesleurd in de val.

Daar waar er tot eergisteren niets aan de hand verklaren Rutte en co nu plots eenduidig dat het Astra vaccin mogelijk dodelijker is dan het virus bij - 60 jarigen.


En daar komen ze nu pas achter ? Nadat er in Nederland en België al ettelijke honderden duizenden vaccins gezet zijn ? Nou!


Hoe moeten we dit trouwens begrijpen? Sterven er meer mensen door het Astra vaccin dan door het virus ? Mmmm... dan zullen er al behoorlijk veel vaccin doden gevallen zijn waar wij geen weet van hebben. Pro memorie werd tot voor kort langs beide landsgrenzen in koor gezongen dat het vaccin perfect veilig is en er geen enkel verband bestaat tussen bloedklonters en het vaccin.

Staalhard liegen is tegenwoordig één van de hoofdkwalificaties van het ambt van politicus.....


Simultaan heeft onze vriendin Ursula van der Leyen in de pers verklaard dat zij de voorkeur geeft aan mRNA vaccins en de EU mogelijk NIEUWE vaccins nodig heeft voor extra bescherming tegen het coronavirus nadat mensen al zijn ingeënt of om nieuwe varianten van het virus te kunnen bestrijden. https://www.msn.com/.../von-der-leyen.../ar-BB1fDTin...


Dus ... de huidige generatie mRNA v@x dient dan ook voor niets?


Vreemde wending.

Temeer nu gemeenzaam geweten is dat het Pfizer en Moderna ook veel bijwerkingen veroorzaken en niet van de minste. Het CDC in de USA heeft alle bijwerkingen opgelijst en dat zijn er veel. Heel veel.


Tussendoor heeft Trump dan ook nog eens in een pers communiqué een lans gebroken voor J&J en het hele zaakje gekwalificeerd als " sabotage ".


Er zit een stok in het hoenderhok, zoveel is zeker.

Word ongetwijfeld vervolgd.242 views0 comments

Comments


bottom of page