top of page
Search

All animals are equal, but some are more equal than others (George Orwell)

Persconferentie 18.12.2020 " telewerken is verplicht; er zal strenger gecontroleerd worden "

Als telewerken verplicht is, moet de regering ( en overigens ook alle andere politici, experten, leden van alle adviesorganen en overheidsinstellingen ) het goede voorbeeld geven, de daad bij het woord voegen en ZELF ook uitsluitend telewerken.


  • GEEN fysieke persconferenties maar zoom conferenties

  • GEEN fysieke debatten meer in de kamer maar via zoom

  • GEEN fysieke vergaderingen maar zoom meetings

  • GEEN verplaatsingen meer naar tv studio's voor debatten, verklaringen, toelichtingen maar video live streams

  • GEEN fysieke contacten meer met de pers

  • enz..

Het volk verplichten tot telewerken en toch tijdens een persconferentie fysiek naast mekaar zitten op een afstand van minder dan 1,5 meter en al het bovenstaande verder blijven doen, getuigt van minachtig voor het volk.Hetzelfde geldt voor de quarantaine maatregelen die opgelegd zijn aan de bevolking. President Macron is positief getest. Alexander De Croo heeft fysiek contact gehad met Macron en moest dus ook minstens 7 dagen in quarantaine gaan ongeacht of hij positief dan wel negatief getest heeft en ziek of niet ziek was. Hij heeft dit echter niet gedaan. De regels gelden voor het volk maar ... niet voor hem?


De contactberoepen zijn sinds eind oktober tot 01.02.2021 verplicht gesloten. Wij kunnen niet naar de kapper en kappers mogen op hun beurt niets verdienen, maar ... alle politici en mediafiguren lopen er altijd wel netjes geknipt en gekapt bij. Hun haar is nog geen centimeter langer. Geen uitgroei.Hun kapsels liggen altijd netjes in de plooi. Wij niet naar de kapper ? Zij ook niet naar de kapper. No exceptions.


Politici van alle niveau's van minister tot gouverneur en burgemeester, de kliek van experten en adviseurs, journalisten, reporters, cameramannen, media figuren voor en achter de schermen, militairen, politie agenten enz.... hebben tot op de dag vandaag veel contacten met anderen. Zij bewegen vrij en gaan en staan waar ze willen. Eigenlijk zijn zij de superverspreiders.

Als mondmaskers en afstand houden voor het volk niet volstaat om het virus in te dijken en wij met zijn allen thuis moeten blijven telewerken, geen contacten mogen hebben en steeds meer geïsoleerd worden, dan zij ook. No exceptions.

Tv ankers kunnen het nieuws ook presenteren van thuis uit.

Politici kunnen hun job ook van thuis uit doen. Een verplaatsing is ook voor hen niet essentieel.

Militairen, gerechtelijke officieren, federale en lokale politie, onderzoeksrechters, magistraten .... moeten OOK allemaal verplicht telewerken.

Er is in de Ministeriële Besluiten GEEN uitzondering gemaakt voor alle hiervoor geciteerde personen. Ze zijn van toepassing op IEDEREEN.

Regels opleggen aan het gewone volk en ondernemingen die zelf niet toegepast worden door personen die tewerkgesteld zijn bij de wetgevende,uitvoerende en gerechtelijke macht = volksverlakkerij en in strijd met de " wetgeving " die uitgevaardigd wordt.

233 views0 comments

Comentarii


bottom of page