top of page
Search

Al 162.610 mogelijke bijwerkingen in EU ( Eudravigilance) ( op 60 geanalyseerde dagen tijd )

" EudraVigilance houdt de mogelijke bijwerkingen van de coronavaccins in Europa in een databank bij. Tot vandaag werden er al 162.610 mogelijke bijwerkingen van coronavaccins gemeld. Landen zoals België geven de mogelijke bijwerkingen aan deze Europese instelling door.

Voor Pfizer zijn er 102.100 meldingen, voor Moderna 5.939 en voor AstraZeneca: 54.571. Net zoals in de VS komen de meeste meldingen (3 op 4) van vrouwen. Het Amerikaanse CDC (Centers for Disease Control and Prevention) analyseerde onlangs de gegevens van wie ingeënt werd met een coronavaccin vanaf 13 januari.

Uit die resultaten blijkt dat vooral vrouwen (mogelijke) bijwerkingen ervaren. Bijna 80 procent van de meldingen komt immers van vrouwen, een flink stuk meer dan het aandeel vrouwelijke gevaccineerden daar. Ook de zeldzame keren dat er sprake was van een anafylactische of ernstig allergische reactie bleek dat het geval. Een eenduidige verklaring is er niet.

De burger kan deze meldingen van EudraVigilance zelf consulteren in haar databank. FB staat echter niet toe om de link naar de website te plaatsen, terwijl Eudravigilance een officiële afdeling is van het EMA. U kan de databank toch raadplegen door te klikken op het artikel van PNWS en vervolgens te scrollen tot onderaan de pagina waar een link naar de databank staat of op deze manier

wee wee wee punt a d r r e p o r t s ( aan mekaar geschreven ) punt/en/index punt html490 views1 comment

1 Comment


Unknown member
Mar 15, 2021

Als ik dit allemaal lees, wordt het steeds erger en erger.het moet stoppen, en niet morgen,maar vandaag.geef ons ook de vrijheid terug die we verdienen.

Like
bottom of page