top of page
Search

A vaccine is only part of the solution


Goed gehoord wat de WHO zegt ?


" Het vaccin is complementair en zal de andere instrumenten waarover we beschikken niet vervangen. Het vaccin zal op zichzelf geen einde stellen aan de pandemie. Het is slechts een deel van de oplossing. Mensen zullen nog steeds moeten getest en geïsoleerd worden, de contacten zullen nog steeds moeten getraceerd worden en in quarantaine geplaatst, gemeenschappen zullen nog steeds onder belasting moeten geplaatst worden".


Met deze verklaring geeft de WHO vrijwel letterlijk toe dat de huidige generatie vaccins NIET werken, wat perfect samen valt met de persberichten die al verschenen zijn waarin sprake is van een derde vaccin en zelfs jaarlijkse vaccinatie EN de persberichten waarin gesteld wordt dat gevaccineerden nog steeds een mondmasker moeten blijven dragen, getest worden en in quarantaine geplaatst als ze positief testen EN met de mededeling van Pierre Van Damme gisteren ( in het nieuws ) waarin hij letterlijk zei dat de huidige vaccins niet beschermen tegen toekomstige varianten en een derde vaccin en jaarlijkse vaccinatie nodig zal zijn.

Wat hij wijselijk verzweeg is dat het virus ondertussen al duizenden keren gemuteerd is en ook in de toekomst zal blijven muteren,net zoals de griep vroeger ( want ja, sinds 2020 is er plots geen griep meer, er is enkel nog corona ).


Enkel de hersendoden hebben met dit alles nog niet begrepen dat ons een oor aangenaaid wordt en de WHO, de EU en de beleidsmakers heel goed weten dat :

  • de vaccins nergens toe dienen en ook dubbel gevaccineerden in een nabije toekomst (zwaar) ziek zullen worden van een virus mutatie ( of een andere gerelateerde aandoening ) en er mogelijks aan zullen overlijden

  • mondmaskers op geen enkele manier bijdragen in de bestrijding van het virus omdat virale moleculen 1000 x kleiner zijn dan de gaten in de stof van een mondmasker en er gewoon dwars doorheen gaan en dus enkel een vals gevoel van veiligheid verschaffen

  • de vrijheidsbeperkende maatregelen nog jaren lang van kracht zullen blijven ongeacht hoeveel vaccinaties er zullen plaats vinden ( beperking sociale bubbels, verbod vrijheid van vereniging, aanhoudend testen, isolatie en quarantaine, opeenvolgende lockdowns ... ) en de gevolgen hiervan nefast en onherstelbaar zullen zijn voor de maatschappij en de economie.

Het erge in gans dit waanzinnige narratief is dat er op geen enkele manier voldaan is aan de voorwaarden van " een pandemie ". De mortaliteitsgraad bedraagt amper 0,15% en situeert zich nog altijd hoofdzakelijk in de categorie van de bejaarden die gewoonlijk al één of meerdere aandoeningen hebben en in de categorie van de zwakkeren die kampen met reeds vooraf bestaande aandoeningen en comorbiditeiten.


In België zijn op vandaag 13.252.580 tests uitgevoerd. Daarvan hebben er 1.030.071 positief getest ( 7,779%) waarvan slechts 11,6% ofwel 119.419 ziek zijn geen geweest ( met nu nog amper 1.500 in het ziekenhuis ). 910.652 mensen zijn genezen verklaard ( en dus voor langere tijd immuun ). In functie van de totale bevolking spreken we hier over 1,1% van de bevolking die de afgelopen 14,5 maanden ziek zijn geweest door of met corona, waarvan pro memorie de hoofdmoot bejaarden en zwakkeren met onderliggende aandoeningen. https://www.worldometers.info/coronavirus/


1,1% ... waarvan 0,75% van de bevolking in 2020 ( op 10m tijd ) en 0,34% van de bevolking in 2021 ( op 4,5m tijd )

Vergelijk met 2018 waar op 1 jaar tijd 500.000 (ofwel 4,4% van de toenmalige bevolking ) ziek is geweest van ... de griep. Het heeft in ALLE kranten gestaan. Is er toen een pandemie uitgeroepen ? Neen. Logisch,want ook 4,4% voldoet niet aan de norm van een pandemie. Voor een pandemie moet minstens 10% van de bevolking getroffen worden door een infectie ziekte.

Daar zitten we met corona héél ver van.

Maar toch blijven " ze "' volharden in de boosheid. Niet enkel in België maar in 118 lidstaten van de VN....


In elkeen van die lidstaten zien we constant dezelfde scenario's opduiken : alle maatregelen worden overal ongeveer simultaan verstrengd, alle landen gaan ongeveer simultaan in lockdown, alle maatregelen zijn in elk land of staat vrijwel identiek en ... eigenaardig genoeg zien we ook in vrijwel alle landen die mee in het leugenachtige narratief zitten, ongeveer simultaan dezelfde versoepelingen, betogingen die met geweld neergeslagen worden of, zoals gisteren nergens enige tussenkomst. U moet echt doof en blind zijn om dit niet te zien en een regelrechte randdebiel om niet te begrijpen dat zowel het ene als het andere vanuit medisch wetenschappelijk perspectief gewoonweg niet kan.

Het is ONMOGELIJK dat het virus zich in alle landen en werelddelen overal op hetzelfde moment op dezelfde manier gedraagt.

Dat kan gewoonweg niet. Er worden ons valse scenario's voorgehouden.

Het is nu al zo klaar als een klontje dat er zich dit jaar - zowel in België als in de andere lidstaten - exact hetzelfde scenario zal voordoen als vorig jaar : tussen mei en eind augustus lage cijfers en vanaf het einde van de zomer/begin van het najaar zullen de cijfers terug stijgen door zogenaamde nieuwe varianten, gevolgd door een nieuwe lockdown gedurende ettelijke maanden. 200% zeker.

Het enige verschil tussen het scenario van 2021 en dat van 2020 is, dat men nu het volk tracht te doen geloven dat de daling van het aantal besmettingen en zieken uitsluitend te danken is aan het vaccin ( dat niet werkt ). Le mensonge saute aux yeux.


We worden aanhoudend bedot, belogen, bedrogen en belazerd.... WORD WAKKER.

672 views0 comments

Comments


bottom of page