top of page
Search

24.03.2021 Public Health Round Table at Florida State Capitol

Harvard University, Oxford University en Stanford University specialisten spreken zich uit over lockdown maatregelen en mondmaskerplicht.


Lockdowns dragen niet bij tot het bestrijden van het virus. De maatschappelijke en economische gevolgen zijn enorm.

Er vallen meer doden door de lockdowns dan door het virus. Voor ouderen bestaat er een risico. Zij moeten beschermd worden. Voor jongere mensen is het risico veel kleiner. Zij moeten een normaal leven kunnen leiden.

FOCUSED PROTECTION ( dat zeggen ze allemaal ). Je kan altijd modellen ontwikkelen waarin je aantoont dat lockdowns werken maar je kan evenveel modellen ontwikkelen die dit tegenspreken. Het zijn uiteindelijk slechts modellen waar je alle kanten mee uit kan, afhankelijk van wie ze opstelt. Het is belangrijker om te kijken naar de praktijk.

De staat Florida ( waar geen lockdownmaatregelen en mondmaskerplicht bestaan ) en alle andere Amerikaanse staten waar geen lockmaatregelen en mondmaskerplicht bestaan hebben net zoals Zweden aangetoond dat lockdown maatregelen overbodig zijn.

PCR testen en contact tracing dragen ook niet bij tot bestrijden van het virus. Alle scholen in de US en de UK zouden onmiddellijk terug open moeten gaan. Volledig. Kinderen wordt hun grondrechten ontzegd. Er zijn nul doden onder de kinderen door het virus.


Dit ligt volledig in de lijn van de Resolutie van het Europees Parlement van 23 november 2020 waarin - onder een zeer lange lijst van overwegingen - hetzelfde gesteld werd en alle lidstaten sterk werd aanbevolen om lockdowns niet langer als middel te gebruiken ter bestrijding van het virus.145 views0 comments

Comments


bottom of page