top of page
Search

0,38% positieve testen bij leerlingen

Gisteren, 18.03.2021, poste ik een bericht " Facts vs Fiction ".

Hieronder een fragment uit deze post :

" Volgens de Excel's van Sciensano werden er op 16.03.2021 73.199 (!) tests uitgevoerd waarvan 5.418 positief ( 7,401%). Het overgrote deel van de positief getesten is volledig asymptomatisch.

Frank VDB verklaarde deze middag op VTM nieuws : " er zijn zeer veel besmettingen bij kinderen, zéér véél ". Dat is een pertinente leugen.

Van de 5.418 positief getesten, hebben amper 186 kinderen tussen 0-9 jaar positief getest (0,254%) en 283 kinderen tussen 10-19 jaar ( 0,388%). Dit is al vele maanden de vaste teneur. Kinderen zijn NOOIT een bron van besmettingen geweest. Het is NOOIT bewezen dat zij anderen besmetten en die " anderen daar " zéér, zéér ziek " van worden zoals Frank VDB beweert."


In sommige comments werden de geciteerde percentages in vraag gesteld. " Hoe weet u zo zeker dat ze juist zijn "?

Ik heb die mensen uitgenodigd om de cijfers zelf eens te controleren met de rechtstreekse link naar de website van Epistat ( Sciensano ). Ze hebben het niet gedaan ( natuurlijk niet, dat is teveel werk ).

Ik heb voor deze mensen goed nieuws ! Ze hoeven het niet meer te controleren want onze Marc heeft het bevestigd ! ( zie hieronder).


Marc is eindelijk eens eerlijk geweest in zijn berichtgeving ( maar wel niet volledig want hij heeft enkel 0,38 % " besmettingen " bij "leerlingen" vermeld en niet geduid dat dit betrekking heeft op het aantal positieve testen op een totaal aantal testen - en dus niet het totaal aantal kinderen - tussen 10-19 jaar. In de categorie 0-9 jaar is het percentages positieve testen nog lager ( 0,254%) ).


Pro memorie : louter in Vlaanderen zijn er afgerond 1.200.000 kinderen. Voor heel België is dit afgerond 2.560.000. Wanneer men het aantal positieve testen op het totaal aantal testen converteert naar het totaal aantal kinderen, dan spreken over 0,01%.


Voor 0,01% kinderen die positief testen ( waarvan de overgrote meerderheid volledig asymptomatisch is en er GEEN bewijs voorligt dat zij anderen ouders, familie, leerkrachten, vriendjes, "besmetten ) " moeten ALLE kinderen + 12 jaar verplicht een mondmasker dragen, binnen en buiten thans ook alle kinderen van het 5de en 6de leerjaar ( vanaf 10 jaar ), is afstandsonderwijs opnieuw de regel en gelden er in alle scholen absurde regels.


Het recht op onderwijs staat op de helling. De gezondheid van kinderen trouwens ook.

Laat u niets wijs maken. Kinderen zijn NOOIT een bron van besmettingen geweest. De maatregelen die aan kinderen opgelegd worden hebben niet tot doel om kinderen en hun omgeving te beschermen tegen ziekte.

De hele (valse) hetze rond kinderen heeft enkel tot doel om v@xinatie van kinderen te kunnen rechtvaardigen om op die manier aan 70% v@xinatiegraad te kunnen geraken. Anders komen ze er niet en dit al zeker niet nu steeds meer mensen weigeren of liever nog een tijd de kat uit de boom kijken tot er meer onderzoek gedaan is. Kinderen vormen 22,5% van de bevolking.

233 views0 comments

Comentários


bottom of page