top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverWWHISPER

WANNEER DE WAARHEID DE LEUGEN INHAALT

Wil je meer lezen?

Abonneer je op wwhisper.com om deze exclusieve post te kunnen blijven lezen.

275 weergaven5 opmerkingen

5 comentarios


rean7
rean7
16 jun 2023

Fier en tegelijk ook blij dat ik snel de juiste persoon tegenkwam op mijn pad om deze woelige tijden uit te klaren.Iets in mij zei...deze persoon maakt je niks wijs,deze persoon werkt dag en nacht om ons ,de ganse gemeenschap te waarschuwen en tevens de angst bij heel veel mensen weg te nemen.Jij hebt levens gered in tegenstelling tot onze overheid die levens verwoest heeft.Ook voor U was het niet makkelijk met alle modder die je over je heen kreeg,en toch ging je door,met al je kwalen die het teweegbracht.Carine,misschien besef je het niet altijd maar wees er zeker van ,iemand zoals jij met heel speciale gaven ,daar kunnen we er heel wat van gebruiken.De waarheid kwetst heel dikwijls omdat…

Me gusta

Michel R.
Michel R.
16 jun 2023

Wie al eens verder nadenkt dan de gemiddelde wortel, of andere zombies die de maatschappij "opleuken" zal altijd door het establishment verguisd worden, maar dat hoort er nu eenmaal bij zeker. Wat je niet kapot krijgt maakt je sterker hé Carine en daar ben jij toch wel het levende voorbeeld van. Wist je trouwens dat je voornaam staat voor "dierbaar en/of geliefd" Dat komt ook niet zomaar uit de lucht gevallen zeg ik dan,... 😉

Me gusta
Carine Knapen
Carine Knapen
16 jun 2023
Contestando a

oh echt ? allez Vooruit ;-)


Me gusta

hilde.16
hilde.16
16 jun 2023

DAPPERE meid!Respect!💪💖

Me gusta
Contestando a

Helemaal mee eens, niets aan toe te voegen

Me gusta
bottom of page