top of page
Zoeken

PROMOTIE VAN NON-BINAIR EN GENDERNEUTRAAL: HET ZIT OVERAL

Netflix kinderserie :

En wat denkt u van deze reclame voor kindershampoo ?

Bescherm uw kinderen. Bepaal wat ze mogen bekijken op tv en lezen in boeken en magazines. Beperk hun toegang tot het internet. Houd ook goed de school in de gaten want langs dit kanaal worden kinderen ook sterk gemanipuleerd en geconditioneerd. Aarzel niet om klacht neer te leggen tegen de school, de directie en het ministerie van onderwijs als u merkt dat zij handelingen stellen die niet door de beugel kunnen.

167 weergaven7 opmerkingen

7 Comments


Het geslacht uitwissen om te kunnen overgaan tot robotisatie. Een computer heeft geen geslacht, bestaat uit nullietjes en eentjes.

Like

Ik denk dat ik ergens gelezen heb dat die netflix serie al afgevoerd is ( laat ons hopen ) . En ondertussen doen het constant brainwashen en manipuleren natuurlijk hun werk, vooral bij mensen die zelf nadenken veel te vermoeiend vinden

Like
Wendy
Wendy
May 09, 2023
Like

Ik wilde mijn dochter hiervoor verwittigen en ze vind mij niet normaal, instabiel zei ze. Ik hou normaal mijn kleindochtertje veel bij en nu dreigt ze dat ik haar niet meer kan zien. Ik moet niet met zo n doemverhalen afkomen

Like
Wendy
Wendy
May 09, 2023
Replying to

Dat is een flink rondje chantage .... veel moed toegewenst.

Like

Ik ga het daar eens met mijn kinderen over hebben, wanneer ik eind van de maand in België ben. hoe zij erover denken dat hun kindjes zo gemanipuleerd worden. Ben benieuwd 🤔

Like
bottom of page