top of page
Search

WAT IS CORONA-COVID19 ? EN WAAROM WERKEN DE VACCINS NIET ?

Het kan nooit geen kwaad om te blijven proberen om de kennis te vergroten van zij die sinds dag 1 voor hun tv geplakt zitten en niet de inspanning hebben gedaan om zich grondig te informeren.

De aanhouder wint zegt het spreekwoord dus misschien .... ?


Coronavirussen hebben altijd bestaan. In de Amerikaans Encyclopedie versie 1989 viel al te lezen dat corona niets anders is dan een " common cold " of een gewone verkoudheid. Covid19 is de facto niets anders dan een variant van een coronavirus dat al vele jaren circuleert en eind 2019 geregistreerd werd onder de benaming Sars-Cov2 ( in navolging van Sars-Cov1 die tussen 2002 en 2004 in 29 landen 8.000 zieken en 784 doden veroorzaakt heeft ) https://en.wikipedia.org/wiki/2002–2004_SARS_outbreak


SARS staat voor " Severe Acute Respiratory Syndrome" omdat het bij sommige een cytokine storm veroorzaakt wat eigenlijk niets anders is dan een overreactie van het eigen immuunsysteem maar ... dit gebeurt niet bij iedereen, slechts bij een kleine minderheid. Vandaar dat de overgrote meerderheid volledig asymptomatisch blijft en slechts een kleine minderheid ernstig ziek worden. Gewoonlijk zijn dit mensen met een verlaagde immuniteit of onderliggende aandoeningen. Gezonde mensen zonder medische voorgeschiedenis krijgen gewoonlijk de milde versie die geen medische zorgen behoeft. Eigenlijk is de kwalificatie " Sars " dus totaal verkeerd. De term is m.i. enkel ingevoerd om de bevolking angst in te boezemen voor iets dat voor de meesten eigenlijk helemaal niet zo ernstig is ( wat overigens zeer goed gelukt is ).


Zie de zeer duidelijke uitleg in bijgaande link : https://www.youtube.com/watch?v=gSKY4Oz9IXQ


Naar verluid is Covid19 een nieuwe stam van een coronavirus die nooit eerder ontdekt werd bij mensen. Dat hoeft echter niet te verbazen. Coronavirussen muteren constant. Covid19 was en is dus aan de basis niets anders dan de zoveelste variant die ondertussen al zo'n 15.000 verder gemuteerd is. Covid19 zoals ze in maart 2020 uit China overgewaaid is naar de rest van de wereld, is bijlange niet meer hetzelfde coronavirus als degene die we vandaag kennen.

De Britse variant was beweerdelijk 70% besmettelijker dan de vorige varianten die - voor wie het zich nog kan herinneren - ab initio reeds opgedeeld werden in stammen : de Italiaanse stam, de Franse stam, de Oostenrijkse stam... Daarna was er de Zuid-Afrikaanse variant, de Braziliaanse, de Indische ( thans de Delta variant ), de Llambda variant ...

Het zou veel eenvoudiger zijn geweest als de overheden en de staatsexperten gewoon zouden toegegeven hebben dat het coronavirus altijd al heeft bestaan en constant muteert maar ... dat paste niet in het plaatje van de beoogde vaccinatiecampagnes met experimentele vaccins die gefabriceerd zijn volgens een volledig nieuwe technologie ( Crispr Cas9 ) op basis van .... de oorspronkelijke Chinese corona variant.


Maak van een scheet een donderslag. Het corona virus is door alle overheden van de VN Lidstaten en de staatsexperten enorm uitvergroot. Iedereen heeft al wel eens last gehad van een corona virus aka gewone verkoudheid. Niemand heeft ooit wakker gelegen van deze virale aandoening en is gewoon uitgeziekt. Eén keer, twee keer, drie keer, twintig keer, jaarlijks. Waarom ? Omdat het een gedroomde gelegenheid was en is om het vaccinatieplan van de VN en de EU ( Agenda30) er door te duwen.

Door de aanhoudende media hetze is de indruk gewekt dat het hier om een extreem gevaarlijk killervirus gaat.

De weinige ernstige gevallen ( ICU - beademing ) zijn opgevoerd als voorbeeld van wat u en mij zou kunnen overkomen. Steven Van Gucht heeft pas na verloop van 9 maanden publiek toegegeven dat het gemiddeld profiel van een corona patiënt een man van 70 jaar is die 100 kg weegt ( en in navolgend stadium dat de zwaar zieken gewoonlijk al één of meerdere andere onderliggende aandoeningen hebben ).


Er zijn op vandaag maar heel weinig kinderen ziek geweest van deze " common cold ". Bij PCR testen blijkt ongeveer 10-12% van de kinderen wel positief te testen maar ook dat hoeft niet te verbazen.

In elke mens zitten er nl honderden miljoenen niet actieve bacteriën en virussen waaronder natuurlijk ook coronavirussen aka verkoudheidvirussen die seizoensgebonden actief kunnen worden, zonder contact met andere personen. Hebt u zich in het verleden nooit afgevraagd hoe u een verkoudheid hebt opgelopen terwijl niemand in uw omgeving een verkoudheid had ( ook niet nadien ) en u als enige ganser dagen met een doos Kleenex bij de hand liep te snotteren ?


Veel wetenschappers, wereldwijd, hebben bij herhaling aangegeven dat het totaal overbodig is om kinderen en jongvolwassenen te vaccineren met een experimenteel vaccin waarvan de werkzaamheid en de veiligheid op korte en lange termijn niet gekend is en die mogelijks bijwerkingen zou kunnen veroorzaken. Maar toch ....

Thans blijkt steeds meer dat de vaccins niet werken en mensen nog steeds ziek worden. Als de vaccins wel zouden werken zou een booster shot niet nodig zijn ( niet bij degenen met een verzwakte immuniteit aka de ouderen en ook niet bij de rest van de bevolking ).

Niet onbelangrijk hierbij is de vaststelling dat er nooit een vaccin gevonden is voor een " common cold " en dit met de huidige generatie vaccins niet anders is.

Zullen er de komende herfst en winter mensen ziek worden van een coronavirus ? Ja zeker. Zoals elk jaar sinds mensenheugenis. Zal er terug een paniekgolf ontstaan omdat velen zullen denken dat ze een dodelijk killervirus kunnen oprapen? Helaas wel. De angst zit er goed in. Zullen er terug vrijheidsbeperkende maatregelen opgelegd worden waaronder de verplichting tot het dragen van een mondmasker ? Wees maar zeker. Smijt die mondmaskers dus nog maar niet weg.

Zal er dankzij de vaccins groepsimmuniteit komen in geval van 100% vaccinatie. Neen, zeker niet. Dit is een leugen.


Wat moet er dan wel gebeuren om groepsimmuniteit te bereiken ? Het coronavirus gewoon zijn ding laten doen zoals alle jaren voordien + TV uitzetten, niet meer naar het nieuws kijken + u niet meer op stang laten jagen. Angst maakt ziek. Erger nog. Van angst kan een mens sterven. Ik verwijs hiervoor graag naar een artikel in Knack van 10.04.2020 van de hand van Klinisch psycholoog Mattias Desmet.

1 view0 comments

Commentaires


bottom of page