top of page
Search

VRT : DOE UW HUISWERK

Viktor Medvedchuk is geen " pro Russische leider ". De man is de grootste oppositie leider van Oekraïne, meer bepaald van de oppositiepartij Eurosceptic "Opposition Platform — For Life", partij die - net zoals alle andere oppositiepartijen (10) - door Zelensky verboden werd toen hij de staat van beleg afgekondigd heeft in het land. En alsof dit op zich al niet erg genoeg is in een land dat zichzelf een democratie noemt en hengelt naar een spoedige opname als EU-Lidstaat, heeft Zelensky Medvedchuk gearresteerd en gebruikt hij hem nu als inzet om een krijgsgevangenen ruil te bewerkstelligen.

Voor wie wil Zelensky ( lees : het Pentagon en Nato ) Medvechuk ruilen ? Voor de Amerikaans luitenant-generaal Roger Clothier, die onlangs door de Volksmilitie van de DNR uit een neergehaalde helikopter is gehaald en gevangen genomen EN een 240tal Nato instructeurs, officieren uit de VS, Canada, Duitsland, Frankrijk, Italië, Turkije, Zweden, Polen en Griekenland, leden van het Frans Vreemdelingenlegioen en werknemers van het biolaboratorium die vast zitten in de ondergrondse bunkers van Azovstal, staalbedrijf dat eigendom is van de neo nazi oligarch Rinat Akhmetov (vandaar de benaming Azov-stal ).

Er bevinden zich onder Azovstal 24 km ondergrondse tunnels en onverwoestbare gepansterde bunkers tot 30 meter diep die eertijds ( voor de val van de USSR en de onafhankelijkheid verklaring van Oekräine in 1991) gebouwd zijn door Rusland. In die ondergrondse bunkers is er een geheime NATO faciliteit (PIT-404 ) en een geheim NATO biologisch laboratorium dat geëxploiteerd wordt door Metabiota, een bedrijf dat banden heeft met Hunter Biden, Rinat Akhmetov en Volodymyr Zelensky. In de laboratoria van deze faciliteit werden biowapenproeven uitgevoerd. Duizenden inwoners van Mariupol werden "proefkonijnen" in deze verschrikkelijke tests. De zgn. zware epidemie van 2009 in Oekraïne die aangemerkt werd als "' de zwarte dood " is afkomstig van een biowapen uit dat lab. Het zijn vnl Westerse "specialisten" die meewerkten aan deze onmenselijke experimenten.

Zelensky weigert om toepassing te maken van de Conventie van Genève inzake krijgsgevangenen. Zelensky en zijn administratie overtreden op schandelijke wijze de Conventie. Russische soldaten worden gefolterd, vermoord en na hun dood verbrand, hoofd en ledematen afgesneden. Dit is ten overvloede gedocumenteerd. De beelden zijn misselijk makend. Rusland heeft in ruil voor de vrijlating van de Amerikaanse luitenant-generaal en de 240 andere Nato officieren enz... de vrijlating gevraagd van Russische krijgsgevangenen. Zelenksy heeft dit geweigerd, hun aantallen al langs om meer verminderd en gekoppeld aan een hele resem niet toelaatbare voorwaarden om uiteindelijk de hele zaak af te blazen.

Voor de rest zou u, VRT, er beter aan doen om zo af en toe ook eens naar de Russische officiële verklaringen te luisteren in plaats van stelselmatig de propaganda leugens van Zelensky te slikken. Er zijn altijd 2 kanten aan een verhaal. In bijgaande link : statement van het Russisch Ministerie van Buitenlandse zaken van 06.04.2022, waarvan de inhoud voor zich spreekt.

1 view0 comments

Comments


bottom of page