top of page
Search

Vrijdag 11.06.2021 opnieuw overlegcomité

" Komende vrijdag zal het Overlegcomité beslissen of de sociale contacten uitgebreid worden of niet. Dat zei Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) in "De zevende dag". Op dit moment mag je thuis maar vier mensen tegelijk uitnodigen. Ook op café of restaurant mag je maar met vier personen samen zitten. "Ik denk dat dat versoepeld kan worden voor juli, dat het nog wat meer kan zijn in augustus en dat de beperkingen in september dan misschien wegvallen.", zegt Jambon daarover. "Natuurlijk onder voorwaarde dat er geen varianten opduiken en dat de cijfers zo goed blijven.", klinkt het. "


-------------------

Op 18.05.2020 is het land uit de eerste lockdown gegaan terwijl er toen nog 1.686 mensen in het ziekenhuis lagen en er gemiddeld nog 130 mensen per dag werden opgenomen.

Geen mondmaskerplicht ( er waren er geen ) Geen PCR testen ( er waren er bijna geen ) Vanaf 03.06.2020 waren er geen vrijheidsbeperkende maatregelen meer, behalve in de horeca.

De cijfers blijven in juni en juli zeer laag wat verklaard wordt door het goede klimaat. Het is warm, de zon schijnt. Het virus is niet bestand tegen warmte luidt het. Er wordt een tweede golf verwacht in het najaar wanneer het weer slechter wordt en het klimaat kouder.

Hoewel het aantal " besmettingen " sinds 26.04.2020 zeer laag is ( 1,5 - 2% van het totaal aantal testen ) wordt op 28.07.2020 de algemene mondmaskerplicht ingevoerd.

Vanaf 01.09.2020 dienen leerkrachten en leerlingen + 12 jaar verplicht de ganse dag een mondmasker te dragen op school.

De cijfers beginnen vanaf de derde week van september terug sterk te stijgen ( wat gedeeltelijk ligt aan het feit dat Sciensano de ziekenhuisontslagen niet meer in mindering brengt ).

18.10.2020 : de cafés moesten sluiten om 23 u.

28.10.2020 om de ziekenhuizen te ontlasten wordt het land weer in een volledige lockdown geplaatst. Horeca, contactberoepen, evenementensector, cultuur, reissector, sporcentra, musea, zwembaden, hobbyclubs gaan volledig achter slot en grendel. Telewerken is verplicht. Invoering van een avondklok van 22u in Wallonië en Brussel en 24 u in Vlaanderen tot 6uur. Sociale bubbels beperkt tot maximum 1 persoon per gezinslid..

23.12.2020 : sociale bubbels nog meer beperkt tot 1 persoon per gezin behalve voor singles; zij mogen 2 knuffelcontacten hebben; we mogen op Kerst OF op Nieuwjaar 1 persoon uitnodigen, maar niet op beide gelegenheden. Buiten mogen we daarentegen wel met maximum 4 personen samen komen.

Niettegenstaande alle maatregelen blijven de cijfers hoog. Begrijpe wie begrijpen kan.

Vanaf 04.01.2021 : vaccinatie van de ouderen in WZC en personeel in ziekenhuizen; er zijn na vaccinatie plots in tal van WZC die voordien volledig corona vrij waren gebleven grote uitbraken van een zgn nieuwe Britse variant; veel zware zieken en helaas ook veel doden.

01 - 05.2021. Er wordt massaal getest, ook in scholen bij kinderen. De cijfers blijven hoog. Veel positieve testen, veel ziekenhuisopnames.

Vanaf medio mei 2021 beginnen de cijfers plots te zakken. Dankzij het vaccin luidt het. Op het tijdstip van deze uitspraak was amper 16% van de volwassen bevolking dubbel gevaccineerd dus het lag en ligt NIET aan de vaccinatie maar aan het klimaat, zoals vorig jaar ( en elk jaar dat we periodiek een griepseizoen hebben ).


Vandaag liggen er minder dan 1.000 mensen in het ziekenhuis ( ofwel 30% minder dan op 18.05.2020 ). We dragen nog altijd verplicht een mondmasker, binnen EN buiten terwijl er overvloedige bewijzen voorliggen dat er buiten GEEN besmettingen plaats vinden. We moeten nog altijd afstand houden. We mogen elkaar niet kussen of knuffelen. Vanaf overmorgen 09.06 mag de horeca onder voorwaarden binnen en buiten open maar tal van andere sectoren blijven nog altijd onderworpen aan strenge maatregelen die volkomen overbodig zijn. Er ligt GEEN ENKEL BEWIJS voor dat deze sectoren ooit besmettingshaarden zijn geweest.

Voor wie het nog niet zou beseffen zijn we veel sterker beperkt in onze vrijheden dan vorig jaar rond deze tijd.


07.06.2021 Vandenbroucke verklaart dat de mondmaskerplicht zal blijven tot september - oktober, afhankelijk van de vaccinatiegraad. Jambon verklaart dat er aanstaande vrijdag zal bekeken worden of de maatregelen nog iets kunnen versoepeld worden in juli en augustus nog meer en de maatregelen mogelijk in september kunnen afgeschaft worden.

En dan.... zegt hij de hokus-pocus toverwoorden die al vaak zijn gebruikt : " ALS ... er geen nieuwe varianten opduiken en de cijfers zo goed blijven "


We weten allemaal dat de cijfers niet " zo goed zullen blijven " en vanaf het najaar terug zullen beginnen stijgen. We weten ook allemaal dat er nieuwe varianten zullen opduiken. Het virus is al duizenden keren gemuteerd. Het C19 virus is endemisch geworden (zoals de griep, die eigenaardig genoeg sinds 2020 totaal niet meer bestaat ).


De maatregelen zullen NIET afgeschaft worden. Het land zal terug in een lockdown worden geplaatst met vrijheidsbeperkende maatregelen voor iedereen ( ook de gevaccineerden, die zullen vernemen dat zij in het najaar een derde prik zullen moeten laten zetten omdat de huidige generatie vaccins niet beschermd tegen de nieuwe varianten. Dat heeft Pierre Van Damme 2 weken geleden al openlijk verkondigd ).


Het diabolische aan heel dit narratief is dat geen enkele politieker er zelfs maar aan denkt ( laat staan hardop zegt en aandringt ) aan het opschalen van de ziekenhuiscapaciteit.

2000 IC bedden in een land dat inmiddels 11.516.000 inwoners telt is bedroevend weinig en dit al zeker als geweten is ( en het is geweten ) dat er in het najaar een vierde golf zal komen.

Als de ziekenhuiscapaciteit meteen na de eerste golf was opgeschaald dan hadden wij NOOIT in een tweede lockdown gemoeten. Ons land telt 104 ziekenhuizen met een totale ziekenhuis capaciteit van 52.265 bedden. Een IC bed kost amper 20.000 €.

Ze hebben anderhalf jaar de tijd gehad om te investeren in het opschalen van de ziekenhuiscapaciteit ( en indien nodig het bouwen van bijkomende ziekenhuizen zoals China heeft gedaan ), maar ... ze hebben het niet gedaan en zijn nog steeds niet van plan om het te doen. Dit is ronduit crimineel en onthult boven elke twijfel dat er een ander plan in uitvoering is.


Zolang de Belgische bevolking deze praktijken blijft tolereren zullen wij dit totalitaire regime moeten blijven ondergaan.

Wat is er nog nodig om te beseffen dat het helemaal niet gaat om de bescherming van de volksgezondheid die overigens nooit op de helling heeft gestaan ?

BUILD BACK BETTER. THE NEW WORLD ORDER. THE GREAT RESET.

Het is in uitvoering.

Vaccinatie is NIET de weg naar de vrijheid. Dat was een valse belofte.

De C19 vaccins beschermen NIET tegen de ziekte. Dat is ondertussen wetenschappelijk bewezen en gepubliceerd in The Lancet.

Wij krijgen onze vrijheden nooit meer terug. Ze zullen altijd wel een reden blijven verzinnen waarom we dit en dat niet meer mogen en allerlei blijven beloven ALS ... voldaan is aan deze of gene voorwaarde waarvan ze al op voorhand weten dat hieraan NIET kan voldaan worden.

De overheid beslist in onze plaats wat mag en niet mag zonder rekening te houden met de nefaste effecten op de maatschappij en de economie. Dat is de bedoeling van de globalisten. Build back better betekent dat je eerst alles moet afbreken vooraleer je terug kan opbouwen op hun manier.


WORD WAKKER


379 views0 comments

Comments


bottom of page