top of page
Search

THE BIG LIE

De verklaring van Anthony Blinken ( US ) is gestoeld op een dikke, vette leugen. Het is overigens niet aan de US om te bepalen of Rusland ja dan neen misdaden tegen de menselijkheid begaat. De USA mag dan al denken dat ze in dezer rechter mag spelen maar zij is geen rechter. Meer nog, zij is zelfs geen partij in de hele kwestie ( of toch niet officieel ).

Laat de kwestie maar voor een Krijgsraad of het Internationaal Gerechtshof in Den Haag komen. De virtual reality beelden die de internationale pers aan de wereld toont zullen volledig ontkracht worden door de echte beelden en dito bewijsmateriaal.

De neo-nazi Azzov Battalions gebruiken civiele gebouwen ( zoals scholen, kinderdagverblijven, ziekenhuizen en shoppingsmalls ) als opslagplaats of commando center. De gebouwen zijn niet meer betrokken door burgers. Zij schieten en/of bombarderen vanop die plaatsen. Soms gebruiken ze ook appartementen in civiele gebouwen als uitvalsbasis. De rest van het gebouw is dan wel betrokken door burgers die hiervan op de hoogte zijn en meewerken. Soms omdat ze dat zelf willen maar heel vaak omdat ze moeten. Veel burgers vluchten niet voor de Russen maar voor de Oekrainse Azzov battallions die gruweldaden begaan. De neo nazi Azzov Batallions schieten zelf op burgers en civiele gebouwen zoals ze al 8 jaar doen in Donbas. Zij lanceren nog steeds dagelijks Tochka-U bommen op de volksrepublieken Donetsk en Luganst waar elke dag burgerslachtoffers blijven vallen, inclusief vrouwen en kinderen. Zij vermoorden burgers die het land willen verlaten. Idem dito wat betreft Oekraïnse mannen + 18 jaar die de wapens niet willen opnemen of met hun gezin het land proberen uit te vluchten. Daarvan bestaan veel getuigenissen op beeld. Idem dito wat betreft buitenlandse vrijwilligers die terug willen vertrekken ( zie video van de Brit die de grootste moeite heeft gehad om de grens met Polen terug over te steken en zich heeft moeten vermommen uit angst om door de Azzov Batallions een kogel in de rug te krijgen en die elke potentiële vrijwilliger gewaarschuwd heeft om niet naar Oekraïne te gaan ).

Zelenski heeft de eerste week van de oorlog 18.000 automatische geweren verdeeld onder de gewone bevolking. Ondertussen zijn er dat wellicht nog een pak meer met de enorme hoeveelheid wapens die andere landen naar Oekraïne gestuurd hebben. Hij heeft alle veroordeelde criminelen uit de gevangenissen los gelaten en ook een wapen in de handen geduwd. Ettelijke tienduizenden huurlingen/mercenairs worden betaald om Russen, pro-Russen en mensen die Russisch spreken naar de andere wereld te helpen. Alle burgers inclusief vrouwen en jongeren zijn opgeroepen om mee te strijden tegen de Russen en zoveel mogelijk Molotov cocktails te fabriceren en deze naar Russische troepen te gooien. " iedereen is vanaf nu een soldaat " zei Zelenksi een paar weken geleden.

De internationale militaire regels worden door Oekraïne niet gerespecteerd. Zij nemen Russen en Russische militairen niet gevangen. Er zijn geen krijgsgevangen. Ze worden allemaal op barbaarse wijze vermoord. Hun onderbenen worden afgehakt, soms ook hun hoofd. Ze worden opgehangen, in brand gestoken en zelfs na hun dood nog ten schande gemaakt. De haat opzichtens de Russen is onwezenlijk groot. Een Oekraïense journalist heeft onder verwijzing naar voormalige SS'er Eichman iedereen opgeroepen om alle Russen te vermoorden, te beginnen met ... kinderen. Nog een andere official heeft op national tell-a-vision kenbaar gemaakt dat gewonde Russische soldaten zullen gecastreerd worden. Barbaars. Onmenselijk. De misdaden tegen de menselijkheid worden begaan door Oekraïne. Niet door de Russen die al hun bombardementen goed documenteren ( drone en satelliet beelden ). Het Russische Ministerie van Defensie brengt elke dag verslag uit van de handelingen die RF army gesteld heeft. Zij viseren enkele Oekraïense militaire installaties en commandoposten van de Azzov Battalions. Zij schieten niet op burgers. Zij rijden met hun tanks door civiele wijken waar zij door de verdekt opgestelde Azzov Batallions zelf opgeblazen worden. Naast de officiële beelden bestaat er ook heel wat beeldmateriaal van op het slagveld. Echte beelden. De rauwe werkelijkheid.

Betekent dit dat ik de invasie van Rusland in Oekraïne goedkeur ? Neen, totaal niet. De houding van Zelenksi, de US, Nato en EU valt echter ook niet goed te praten. ZIJ hebben Putin maandenlang constant geprovoceerd en bedreigd. Als zij de door Rusland gevraagde veiligheidsgaranties zouden hebben verleend, de Minsk akkoorden zouden hebben gerespecteerd en uitgevoerd, de belofte van Nato anno 1991 om niet verder uit te breiden voorbij de Elbe zouden hebben nageleefd, Oekraïne de afgelopen 20 jaar niet zou zijn volgestouwd met militaire installaties en biolabs van de USA die maar liefst 5 miljard dollar in het land hebben gepompt en ongegeneerd raketten aan de voordeur van Rusland hebben opgesteld en als toemaatje jarenlang neo nazi's hebben opgeleid en getraind tot moordmachines, zou dit alles niet zijn gebeurd. Uitlokking is een strafbaar feit dat minstens even erg is als de handelingen die de uitgelokte stelt.

Rusland heeft niet de oorlog verklaard aan Oekraïne. ZIj spreekt van een " speciale militaire operatie " die zij geduid heeft. Hoe, wat en waarom. In de praktijk is het echter wel een oorlog van één natie tegen een andere natie. Een oorlog is altijd onverschoonbaar en zulks niet op zijn minst omdat er langs beide zijden altijd veel doden te betreuren vallen en de heropbouw van het land miljarden kost. Het is dan ook bijzonder spijtig dat het gezond verstand niet geprimeerd heeft. De wereld heeft de afgelopen 70 jaar al een paar keer op de rand van een wereldoorlog gestaan. Dat het nooit zo ver gekomen is, is omdat de grote staatsmannen van weleer het gezond verstand hebben laten primeren. Langs beide zijden. Nu is er geen sprake meer van gezond verstand. Of toch niet langs de zijde van Oekraïne dat gedreven wordt door een historische haat tegen Rusland die gevoed wordt door het Westen.

In oorlogstijd gelden er internationale militaire regels. Op basis van de informatie en de beelden waarover ik beschik worden die regels door Rusland gerespecteerd. Oekraïne veegt er daarentegen vierkantig haar laars aan. Putin wil Oekraïne niet bezetten. Hij eist enkel dat Zelenksi de onafhankelijkheid van het Krim en van de Volksrepubliek Donetsk en Lugansk accepteert, stopt met de bombardementen op de Donbas regio en uiteraard ook nog steeds de uitvoering van de Minsk akkoorden en de eerder gevraagde veiligheidsgaranties dat er nooit nucleaire wapens zullen gebruikt worden tegen Rusland en Oekraïne een neutraal land blijft, zoals Finland. Dat laatste punt is al van de baan. Zelenski heeft ruim een week geleden te kennen gegeven dat Oekraïne niet meer wil toetreden tot Nato. We moeten ons dus met zijn allen de vraag stellen waarom Zelenksi onverzettelijk blijft en geen einde wil stellen aan de oorlog. In het belang van het land en de bevolking. Als hij akkoord zou gaan met de voorwaarden van Rusland zou de oorlog al lang gedaan zijn. Er hebben al veel onderhandelingen plaats gevonden die tot niets geleid hebben. Bovendien heeft Zelenski recentelijk alle oppositiepartijen in zijn land ( 11) verboden ( ! ). Democratie ? Of een one-man dictatuur ? Er speelt hier dus iets anders dat wij niet mogen weten en Rusland ook niet ( hoewel Putin het uiteraard wel weet ). We moeten ons met zijn allen ook de vraag stellen waarom de US - of beter gezegd Biden en zijn administratie want de Amerikanen willen niets te maken hebben met de oorlog - zich actief blijf bemoeien met de kwestie en aanhoudend olie op het vuur blijft gooien. Welke belangen is Biden & co hier aan het verdedigen ? Alleszins niet deze van Amerika zelve die er alleen maar slechter van wordt. Welke dan wel ? Deze van de elite die veel persoonlijke belangen hebben in Oekraïne of zijn persoonlijke belangen en deze van zoon Hunter Biden wiens laptop met zwaar belastend materiaal nu uiteindelijk toch bewezen is aan hem toe te behoren niettegenstaande de gigantische doofpotoperatie waar veel leugenaars van Biden's administratie aan meegewerkt hebben ? Of wil Biden gewoonweg een wereldoorlog uitlokken ? ( wat meteen ook zou verklaren waarom hij ook andere landen zoals China en India provoceert en bedreigt ). Time will tell.

De oorlog tussen Rusland en Oekraïne zal op een bepaald moment MOETEN stoppen. Deze oorlog leidt tot een economische wereldoorlog, een hyperinflatie, een informatie oorlog, een perceptie oorlog, een oorlog tegen ... ons. Constant olie op het vuur blijven gooien en zich blijven bemoeien met de kwestie middels - onder meer - het uitvaardigen van valse statements is alvast NIET de goede manier.
14 views0 comments

Comments


bottom of page