top of page
Search

RUSSISCH MINISTERIE BRENGT 3 MOGELIJKE SCENARIO'S VAN EEN BIOCHEMISCHE AANVAL DIE NATO EN US PLANNEN

... en waarvan ze Rusland zullen beschuldigen.


Een geënsceneerde " false flag " is de meest waarschijnlijke. Dit kan ook het gebruik van echte chemische en biologische wapens behelzen waarbij veel doden zullen vallen die beweerdelijk zouden veroorzaakt zijn door " sabotages " door Rusland van Oekraïense faciliteiten die zich toeleggen op de ontwikkeling van componenten van massa vernietiging. Dit scenario kan gemakkelijk geïmplementeerd worden in de chemische en biologische labo's in Kharkov en Kiev.

Het is ook mogelijk dat onder deze " false flag " scenario's zullen uitgelokt worden met betrekking tot de nucleaire faciliteiten in Zaporozhye Nuclear Power Station dat tegenwoordig door Rusland gecontroleerd wordt. Er bestaan reeds indicaties in die richting. Op 21.04.2022 heeft het Russisch leger ter hoogte van Zaporozhye een konvooi van 10 voertuigen tegen gehouden, die richting de nucleaire torens reden en uiterst gevaarlijke substanties transporteerden. Bovendien blijkt uit de Russische intel dat de Oekraïense leiders, waaronder Zelensky, ernstig overweegt om een bomaanval uit te voeren op de opslagplaatsen voor radioactieve afval in de voormalige Pridneprovsky Chemical Plant in Kamenskoye in Dnipropetrovsk Regio. Het Ministerie van Defensie beschikt over documenten die de kritische toestand van de opslagfaciliteiten bevestigen evenals het afwenden van fondsen die de EU toegekend heeft voor het onderhoud van deze opslagplaatsen.

Het tweede mogelijke scenario heeft betrekking op een maximaal gebruik van massa vernietigingswapens in kleine volumes om de wilskracht en de verzetscapaciteit van het Russisch leger bij het vervullen van een specifieke operationele opdracht te ondermijnen. Dit scenario was bedoeld om ingezet te worden voor Azovstal waar nog steeds ongeveer 3000 Azzov troepen en 250 buitenlandse militairen schuilen in de ondergrondse gangen en bunkers. Putin heeft echter publiek verklaard dat hij Azovstal niet zal aanvallen maar gewoon zal wachten tot iedereen naar buiten komt, wat volgens het RF de plannen van het Pentagon serieus heeft gedwarsboomd.

Het derde en minst waarschijnlijke scenario is het verdoken gebruik van massa vernietingswapens op het slagveld, in specifieke zones in geval dat de klassieke gevechtstactieken zouden falen. Dit scenario was /is voorzien voor Slavyansk en Kramatorsk die omgevormd zijn tot versterkte steden.

De hoge waarschijnlijkheidsgraad van scenario 1 ( het gebruik van chemische wapens ) wordt bevestigd door het feit dat US en Nato een grote hoeveelheid " tegengif voor toxische substanties " geleverd hebben aan Oekraïne ( louter in 2022, 220.000 dosissen met atropines). Deze vaststelling vormt het bewijs van een doelgerichte voorbereiding van een provocatie waarbij gebruik zal worden gemaakt van toxische zenuwverlammende substanties.
2 views0 comments
bottom of page