top of page
Search

RADIOACTIVITEIT IN ALLE ORGANEN VAN RATTEN NA 1 DOSIS PFIZER

In het Pfizer vaccin bevinden zich 2 stoffen / nano partikels waaromtrent het farmabedrijf voorafgaandelijke de aanvang van de massa vaccinatie geen enkele informatie heeft vrij gegeven. Het gaat om het component ALC-0315 and ALC-0159 waarover ook het Europees Medicijn Agentschap van Pfizer geen info ontvangen had. In de voorlopige, voorwaardelijke toelating tot commercialisatie van het Pfizer vaccin " for emergency use only " dd.21.12.2020 heeft EMA een aparte rubriek gespendeerd aan ALC 0315 en ALC 0159 en formeel een waarschuwing ter schrift gesteld dat hierover geen informatie beschikbaar was gesteld door Pfizer. Er viel op geen enkele manier te achterhalen uit wat ALC 0315 en ALC 0159 precies bestond. Wij hebben ons er eertijds ( met velen ) suf naar gezocht. Ook nu is nog altijd niet geweten wat er precies in deze stoffen zit.

Dat niet precies geweten was / is wat er in de voornoemde stoffen zit is één zaak. Welke effecten ze op ingeënte mensen hebben was een conclusie die ze wel hadden kunnen trekken op basis van een studie die het Amerikaanse FDA had laten uitvoeren en waarvan op 09.11.2020 ( ! ) het rapport gepubliceerd is geworden. Niet voor het grote publiek natuurlijk maar intern voor de happy few. Het bewuste rapport is ondertussen uitgelekt. Lezing doet de haren ten berge rijzen.

Het Pfizer vaccin is ingespoten in een aantal Wistar Han (lab)ratten om de radioactiviteit van de nano partikels ALC 0315 en ALC 159 te meten. Het onderzoek heeft uitgewezen dat alle organen van alle vrouwelijke en mannelijke ratten na 1 injectie met 100 mcg van het Pfizer mRNA vaccin radioactief waren. 1 tot 2 uur na de injectie werd de hoogste radioactiviteit gemeten op de plaats van injectie en in mindere mate in andere organen. Nadien ( 8 -24 -48 uur na de injectie ) zakten de waarden op de injectieplaats maar steeg de radioactiviteit in de andere organen, waarbij vooral de lever zwaar te incasseren heeft gekregen.

De studie is beperkt tot de eerste 48 uur na 1 dosis injectie. Er zijn geen data beschikbaar over de evolutie van de radio activiteit van de ratten na 48 uur. Er valt uit dit rapport niet uit te maken of en hoeveel ratten de testen hebben overleefd, wegens niet vermeld.

Hoewel dus pertinent geweten was dat de stoffen ALC135 en ALC159 radio actief waren en alle organen van de ratten aantasten, is toch beslist om over te gaan tot massa vaccinatie inclusief zwangere vrouwen waaromtrent op dat tijdstip ook geen data beschikbaar waren wegens niet onderzocht.

Lees ook ( of nogmaals ) mijn eerdere post over leverschade na vaccinatie, waarvan de oorzaak ( nog ) niet gekend is. Mogelijk bestaat er een verband tussen het ene en het andere. Dat zal de toekomst uitwijzen.


Lees de volledige studie hier : https://phmpt.org/wp-content/uploads/2022/03/125742_S1_M4_4223_185350.pdf3 views0 comments
bottom of page