top of page
Search

PROCEDURE STREKKENDE TOT HET OPSCHORTEN VAN VACCINATIE

Twee Brusselse artsen ( waaronder Dr Stéphane Résimont ) hebben voor de rechtbank van eerste aanleg te Brussel een procedure ingesteld tegen het Belgisch Geneesmiddelen Agentschap ( Agence des Médicaments belges ) om de vaccinaties op te schorten omdat er, naar verluidt, volgens de eigen verklaringen van de pharma bedrijven, substanties in zitten die niet voor menselijk gebruik zijn en er veel bijwerkingen zijn die tot de dood kunnen leiden. De procedure is ook gericht tegen de Orde van Geneesheren omdat zij niet antwoorden op de vragen die gesteld worden terwijl zij hiertoe verplicht zijn krachtens het K.B. nr. 79.


De zaak werd gepleit op 1 december 2021. Vonnis binnen de wettelijke termijn van 1 maand.


Wanneer zullen andere artsen en verpleegkundigen de moed vinden om recht te staan en procedures in te stellen ? Of, toch ten minste, te weigeren om nog medewerking te verlenen aan deze genocide ?


Ook zij weten ( of zijn minstens verondersteld te weten ) wat er precies in de mRNA en adeno inentingen zit en wat de gevolgen op korte, middellange en lange termijn kunnen zijn.


Ook zij weten ( of zijn minstens verondersteld te weten ) dat de mRNA vaccins ontwikkeld zijn met de Crispr Cas9 technologie die nooit eerder op wereldschaal is toegepast op de mens en alle vaccins tot - ten vroegste - eind 2022 ( Moderna ) respectievelijk eind 2023 ( Pfizer en andere ) in een testfase verkeren.


Ook zij weten pertinent ( maar verzwijgen ) dat de vaccins in werkelijkheid geen vaccins zijn maar gentherapie die wereldwijd ontzettend veel ernstige bijwerkingen veroorzaken ( dood geboren baby's, veel miskramen, myocarditis,

pericarditis, hartfalen, bloedklonters/tromboses, nierfalen, verlamming ... om er maar een paar te noemen ). De bewijzen zijn overweldigend. De data zijn vrij consulteerbaar bij Vaers en Eudravigileance ( en dat is dan nog maar het topje van de ijsberg want niet alle bijwerkingen en overlijdens door vaccinatie worden aangegeven ).


Waarom liegen artsen en verpleegkundigen staalhard wanneer iemand kort na vaccinatie overlijdt over de oorzaak van het overlijden of met één van de hiervoor geciteerde bijwerkingen/aandoeningen opgenomen wordt in het ziekenhuis ?


Waarom zwijgen ze als vermoord over de werkelijke reden ?


Hoe is het in godsnaam mogelijk dat een job, loon en andere financiële belangen voorrang krijgen op de eed van Hippocrates en de wet die medische experimenten op mensen verbiedt ?

Kunnen zij nog in de spiegel kijken in de wetenschap dat ze dagelijks staalhard liegen, de waarheid verzwijgen en NIETS doen om dit te doen stoppen terwijl zij weten dat zij er wel iets aan kunnen doen ?


Als artsen en verpleegkundigen nu NEEN zeggen en naar buiten treden zal deze schande meteen stoppen. Doen zij dit niet, dan hebben ze allemaal, van de eerste tot de laatste, bloed aan hun handen en zullen zij ten gepaste tijde voorgeleid worden voor het Nuerenberg tribunaal ( oa ).
10 views0 comments

留言


bottom of page