top of page
Search

President Macron verandert radicaal het geweer van schouder.

De nieuwe strategie van de regering tegenover Covid, kan niet helderder zijn. De Fransen moeten leren " te leven met het virus ".

Frankrijk 16.09.2020 (Bron: Magazines GALA en LE MONDE)

President Macron verandert radicaal het geweer van schouder. De nieuwe strategie van de regering tegenover Covid, kan niet helderder zijn. De Fransen moeten leren " te leven met het virus ".

Emmanuel Macron weigert de idee om een nieuwe lock-down op te leggen. Op maandag 11.09 waren de Minister van Gezondheid Oliver Véran en de Directeur Géneraal van Gezondheid, achter gesloten deuren bij de Veiligheidsraad komen pleiten voor het sluiten van de restauranten en bars in Bordeaux en Marseille ( * ) alwaar de graad van besmettingen, volgens hen,zorgwekkend is wat door Macron met één gebaar van de hand is gewezen.

Macron is ervan overtuigd dat je de mensen moet laten leven en zwakkere personen moeten beschermd worden. De nieuwe politiek van de federale regering zoals bepaald tijdens de Nationale Algemene Vergadering van de regering dd.15.09.2020 is simpel en heet " LEVEN MET HET VIRUS ".


Als het regent in Frankrijk, druppelt het in België. Laat die regen hier ook maar vallen.

Allez la Belgique, wij kunnen OOK met het virus leven, zonder mondmaskerplicht en al die andere dwaze verplichtingen!


(* ) op 01.09, 02,09, 04.09 en 05.09 hebben rechtscolleges op verschillende plaatsen in Frankrijk de mondmaskerplicht in diverse grote steden waaronder Bordeaux, Lyon, Marseille en Straatsburg, volledig afgeschaft of opgeschort. Zie eerdere post met de verwijzing naar de vonnissen/gerechtelijke beslissingen


0 views0 comments
bottom of page