top of page
Search

OVER MONDMASKERS ...1./ Mondmaskeronzin door Van Gucht, WHO, Marc Van Ranst en co


Steven Van Gucht ( vanaf 0:05min ) : " het heeft geen zin voor mensen om een masker te dragen wanneer ze in de straat wandelen, je kan het virus niet krijgen door gewoon in de straat te wandelen en in te ademen, dat is onmogelijk " .... " we verhogen zelfs het risico om besmet te geraken "


Woordvoerder van WHO ( vanaf 0.54min ) : " als u geen ademhalingsproblemen hebt zoals koorts, hoesten of lopende neus moet u geen mondmasker dragen, zoals deze (toont chirurgisch masker ). Mondmaskers geven een vals gevoel van veiligheid en kan zelfs een bron van infectie zijn indien het niet correct gedragen wordt. Mondmaskers zouden enkel gedragen moeten worden door gezondheidswerkers, zorgverstrekkers of mensen die ziek zijn met symptomen van koorts en hoesten. "


Marc Van Ranst ( vanaf 1:21 ): " ik snap dat niet dat mensen mondmaskers dragen, ge vraagt u af waarom, dat heeft totaal geen zin "


"Marc Van Ranst ( vanaf 02.44min ) " we zouden dat echt niet graag op de straten zien, dat werkt ook niet, het heeft totaal geen zin "

Marc Van Ranst (vanaf 3:40min) : " die zijn niet heel efficiënt, die hebben grote gaten de zijkanten, die passen niet mooi aan op het aangezicht ... we zouden dat echt niet graag op de straten zien, dat werkt ook niet, het heeft totaal geen zin om dat te dragen "


2./ Mondmisbaksels. De dagelijkse leugenmasker show

Canvas ( Vanaf 01:31 min ) : "Er is ook weken tegen de Belgische bevolking gezegd dat een mondmasker dragen totaal geen zin heeft. Marc Van Ranst : dat is nog altijd zo "

Apothekeres ( van 01:41 min ) : dit zijn papieren chirurgische maskers ... die zijn absoluut niet nuttig want het virus is veel te klein "

3./ Corona Cabaret : compilatie van uitspraken door Marc Van Ranst over mondmaskers

Marc Van Ranst ( vanaf 0:25min): "mensen die gewoon hun ding doen, maar zonder maskers .... dat heeft geen zin, het houdt het virus niet tegen " Ganse video nog meer van dat.


4./ Marc Van Ranst : pathologisch liegen ... (video van 25 minuten - volledig bekijken )

348 views0 comments
bottom of page