top of page
Search

Oproep tot getuigenissen


Ik heb jullie een tijdje geleden in een open brief gemeld waarom ik doe wat ik doe en wat mijn doel was : correcte informatie verschaffen tegen de eenzijdige extreem negatieve berichtgeving van MSM om de angst weg te nemen bij de bevolking en... streven naar de afschaffing van de maatregelen.

De afgelopen maanden heb ik - samen met mijn schitterend team van helpers - geduldig dagelijks bewijzen verzameld tegen het falend beleid en meerdere open brieven evenals een opiniestuk overgemaakt aan de beleidsmakers en MSM. Er zijn een paar positieve ontwikkelingen geweest.


De geschreven pers laat af en toe al een tegengestelde mening aan het woord en stelt ook al langs om vaker onregelmatigheden aan de kaak. De visuele media blijven echter ongestoord elke dag op eenzijdige tendencieuze wijze negatief nieuws verspreiden die de angspsychose in stand houdt.

Sciensano heeft afgelopen vrijdag toegegeven dat haar cijfers en communicaties omtrent die cijfers - die de basis hebben gevormd van alle maatregelen - foutief waren. Het testen met de onbetrouwbare PCR testen is in de WZC gestaakt, het verbod tot invoer, distributie en verkoop van rapidtesten dat bij K.B. van 17.03.2020 werd ingevoerd, is op 19.09.2020 opgeheven.

De maatregelen zijn een beetje versoepeld maar lang niet voldoende. De mondmaskerplicht, de quarantaine maatregelen, de vermomde lockdown die hiermee gepaard gaat en alle andere regeltjes vallen al meerdere weken op geen enkele manier meer te rechtvaardigen.

In een tijdsbestek van 2 maanden heb ik vele honderen berichten ontvangen via PM. Het waren en zijn allemaal schrijnende verhalen. Het was me een eer om ze allemaal te beantwoorden maar dat verandert niets aan de feitelijke situatie.

Het gaat niet goed met de maatschappij. Het gaat niet goed met onze kinderen en onze oudjes in WZC. De economie stevent af op een regelrecht drama. Er zijn al veel faillissementen gevallen en er zullen nog veel meer vallen.

De overheid is niet transparant. De overheid communiceert niet en blijft maar aanmodderen zonder zich te bekommeren om wat er zich in de maatschappij afspeelt. Ik had gehoopt dat mijn inspanningen op en achter het podium de nodige inzichten zouden verschaffen aan degenen tot wie ik mij gericht heb maar zij blijven Oost-Indisch doof.

Het is tijd voor actie.

Mijn hoofdbekommernis gaat in eerste instantie uit naar onze kinderen en de totaal ontwrichte situaties in de scholen.

Het is voor mij schielijk onbegonnen werk om al jullie geschreven klachten over wantoestanden in de scholen en de vele gezondheidsklachten van jullie kinderen ingevolge de verplichte mondmaskerplicht uit de vele honderden PM en eerdere comments te gaan vissen en zou ze graag verzamelen in deze post.

Kopieer jullie eerdere getuigenissen en/of comments en plaats ze hier via deze link.


Wie dat wenst kan toetreden tot de juridische actie die voorbereid wordt.

Er staan nog andere acties op de plank maar dat is voor later.

I choose my battles wisely. Dank u wel !!


4 views0 comments

Comments


bottom of page