top of page
Search

Om eens goed over na te denken

Dank je wel Jens Patteeuw voor deze gefundeerde bijdrage


Bron: FB - Jens Patteeuw


"Deze affiche hangt uit in de stad Brugge. Knuffelen is 500 euro boete. Als je een jaar geleden zou gezegd hebben dat er in 2020 affiches gingen uithangen waarbij je 500 euro boete krijgt om te knuffelen, ging men je als gek beschouwen. Het afglijden in waanzin kan dus snel, zeer snel, gaan. Ik heb gehoord dat ze het misschien zouden verwijderen omdat er (terecht) zoveel verontwaardigde reacties op komen, maar eerst zien en dan geloven! Zie ook de "afstandsambtenaren" in onderstaande afbeelding waar de stad Brugge op inzet.


In Nederland zijn er gelijkaardige berichten en affiches (zie foto's), waarbij men inspeelt op schuldgevoel om je te laten conformeren. Ook in London affiches die inspelen op het plan van "the great reset" van de World Economic Forum, waar onze premier De Croo lid van is. Sommige affiches zijn er zelfs van voor corona, wat aantoont dat dit plan al lang in werking is. Hoever moet dit nog gaan? De dystopische propaganda, de maskers overal, de avondklok, het sluiten van de horeca, contact tracing, ... het houdt niet op. En het kan nog veel erger als we deze agenda collectief geen halt toe roepen. We hebben het einde van deze waanzin nog niet gezien als we dit alles als zoete koek blijven slikken.


Onze maatschappij dondert in sneltreinvaart naar een dystopische samenleving. We zijn zoals China aan het worden, en zelfs dat is slechts een tussenstap. Mondmaskers zijn al deel van het straatbeeld (zoals in China), massaal testen, contact tracing,... Dit is exact het plan van de elite achter de WHO. Het is geen toeval dat zij het chinese lockdown model als voorbeeld aanprezen. De eerste lockdown nam ons bij verrassing. Nu we in de winter zo goed als zeker een nieuwe lockdown ingaan worden we er meer en meer aan gewoon, en dat is gevaarlijk.


Je voelt het nu al dat onze maatschappij aan het veranderen is. De economische schade dat dit gaat aanbrengen aan de economie, de werkloosheid en armoede, en psychologische schade aan onze kinderen die opgroeien in dit abnormaal is niet te overzien. Ergens moet er een kantelpunt komen, want niemand wil leven in een globale dictatuur toch? Want dit is wat er op het spel staat als deze agenda zonder meer doorgaat.


Na de winter waarin de maatregelen ongetwijfeld weer aangescherpt zullen worden tot een soort van lockdown, zullen vele mensen het zodanig beu zijn dat ze gaan smeken achter een vaccin. En dat is precies het effect dat ze beogen. In verschillende landen spreekt men nu al van digitale vaccinatiepaspoorten. Deze zullen gebruikt worden door de autoriteiten om te zien of je "veilig" bent, en mag reizen, openbare aangelegenheden mag bezoeken,...


Dit schetst misschien een negatief toekomstbeeld, maar dit is het plan. Het is te lezen in hun officiële documenten. Dus de vraag is, wat doen we eraan? Ik ben absolute voorstander van een positieve focus, maar dat is slechts één aspect. De ander is actie ondernemen.Je mond opendoen. Informatie delen. Mensen aanspreken, beleidsvoerders aanschrijven. Intentie gekoppeld aan actie is de krachtigste combinatie.

Zoals onderzoeker David Icke zegt: wil jij dat je kleinkinderen je in de toekomst gaan vragen: "Opa of oma, wat deed jij wanneer deze globale fascistische staat in voege kwam en we elkaar niet meer mochten knuffelen?"


Wat ga je dan zeggen? Ik stond erbij en keer ernaar?"

 

Nog extra beelden van Nederland (Amsterdam) en Canada:

213 views0 comments

Comentarios


bottom of page