top of page
Search

Meer fout-positieven door aanpassing beoordelingscriteria PCR-test | 14-10-2020

VAN DISSEL, DIRECTEUR RIVM (NL): MEER FOUTE POSITIEVEN door het optrekken van amplificatie cycli van 30 naar 35 + testen op één target ipv 3 wat ook de kans op positief vergroot.

Bron: Youtube


ALLE maatregelen (inclusief de lockdown) zijn gebaseerd op het Reproductiegetal (R-waarde ) dat gesteund wordt op het aantal positieve testen.


Video AZ Delta (vorige post): 41-45 amplificatie cycli (en andere Belgische labo's ook in navolging van Frankrijk waar ze zelfs 46-48 keer amplificeren).

Ik vraag me af... als de amplificatie cycli zouden verlaagd worden naar 30, zouden we dan nog een "epidemie" hebben in dit land?

Wat zegt u? Er liggen veel mensen in het ziekenhuis? Ja en neen. In een normaal jaar worden gemiddeld 7.000 mensen per dag opgenomen worden in het ziekenhuis. Nu liggen er - volgens Sciensano - in totaal 6.800 mensen in het ziekenhuis door of met Covid maar mogelijks ook door of met de griep die sinds week 37 terug van de partij is.

Niet waar zegt u? Omdat Van Gucht gezegd heeft dat er dit jaar geen griep is?

Naaa, scroll dan even naar beneden op mijn pagina, dan vinden jullie de griep bulletins van Sciensano, grafieken en statistieken van de griep van... dit jaar.

Meer dan 1100 mensen op IC vandaag? Ja, dat is juist.

EN dat is heel erg voor die mensen, maar op een bevolking van 11.604.000 geen grond om een lockdown te bevelen.

We hebben in eerdere jaren méér mensen (volwassenen EN kinderen) op IC gehad wegens de griep en toen heeft daar geen haan naar gekraaid. Nu zit het hok vol met kakkelende kippen.212 views0 comments
bottom of page