top of page
Search

Laat ons even samen hardop nadenken...

Chloroquine, HCQ, Ivermectine en Remdesivir.

Allemaal medicijnen die door een grote hoeveelheid artsen en wetenschappers aanbevolen worden en door andere verketterd wordt. Het helpt niet zeggen ze. Oppassen ! Het kan gevaarlijk zijn.


Tijdens de eerste golf hebben alle apothekers een omzendbrief ontvangen dat ze geen CQ en HCQ meer mochten verkopen aan het publiek en zij hun voorraden moesten reserveren voor de ziekenhuizen ( I have it on record ).

Wouter Beke heeft voor-hoeveel-was-het-ook-alweer? 10 miljoen euro Remdesivir aangekocht en als ik mij niet vergis ook een lading Ivermectine.

Deze medicijnen zijn met (wisselend?) succes gebruikt in de Belgische ziekenhuizen bij de meer ernstige zieken samen met bloedverdunners tegen bloedklonters ( I have it on record -).

Milde zieken kregen en krijgen niets. Zij moesten gewoon thuis uitzieken met - in het beste geval - koortsremmers en hoofdpijnstillers. Dat is nog altijd het geval voor de milde zieken.


Sinds de aanvang van de vaccinatie campagne worden alle medicijnen naar de hel verwezen. Het lijkt wel of geen medicijnen en behandelingsmethodes bestaan. Er wordt in de media nooit over gesproken. Het gaat enkel over " zoveel besmettingen ", " zoveel ziekenhuisopnames " en " zoveel doden ".


En dan komt nu de grote hamvraag : als al die medicijnen dan toch nergens voor dienen : met wat worden de meer ernstige zieken dan behandeld ?


Niet met het vaccin want dat werkt niet curatief, enkel preventief. Zeggen ze. Of dit inderdaad zo zal zijn " zal onderzoek in de toekomst uitwijzen " zoals Pierre Van Damme in januari 2021 in de pers verklaard heeft.


Met wat dan wel ?


Enne... waarom kan je nergens nog HCQ ( Plaquenil of Nivaquine ), Ivermectine en Remdesivir meer vinden noch kopen ?


Waarom mogen we zelf niet kiezen wat we thuis in de apotheekkast hebben liggen ( of niet )? Hebben we het recht niet om zelf te bepalen welke medicijnen we wel of niet nemen ?

Beschouwt de overheid ons allemaal als zo onverantwoordelijk dat zij deze medicijnen gewoonweg onbeschikbaar maakt ?


Waarom melden apothekers dat het niet helpt voor de behandeling van C19? Terwijl... tussen maart 2020 en januari 2021 duizenden patiënten behandeld zijn met deze medicijnen en mogelijks nog behandeld worden in ziekenhuizen ? ( dat weten we dus niet want de medicijnen die gebruikt worden in ziekenhuizen is kennelijk het grootst bewaarde geheim, top secret ).


Zijn er eigenlijk wel cijfers over mensen die behandeld zijn met de verketterende medicijnen en die hierdoor overleden zijn of ... erger ziek geworden zijn dan voorheen ? Maw bestaat er bewijs dat die medicijnen of één van hen NIET werken ?


Het enige dat we weten is dat in 2020 alle ziekenhuispatiënten ( ruim 70.000 mensen ) zijn behandeld met de hiervoor geciteerde medicijnen en zij het ziekenhuis levend hebben verlaten wat betekent dat die medicijnen dat toch wel ergens goed voor zijn of zie ik dit verkeerd ?


Trouwens, waarom vertellen alle mensen die genezen zijn van C19 niet openlijk welke behandelingen zij hebben ondergaan en welke medicijnen ze hebben genomen ? Waarom wordt er zo geheimzinnig gedaan over het hele gebeuren ?


Ter info : CQ en HCQ staan al ruim 30 jaar op de lijst van de essentiële medicijnen van de WHO. Deze kinine onderdrukt het immuunsysteem en wordt niet enkel gebruikt ter voorkoming van malaria maar ook tegen reumatische artritis, lupus en leverziekten. De moeder van een kameraad ( 85+) neemt het al ruim 20 jaar en het gaat prima met haar. The Iron Lady. Nooit ziek. Zelfs geen snotvalling.


Nog een andere pertinente vraag :

Waarom besteed de overheid geen enkele aandacht aan de versterking van het immuunsysteem?

Het is gemeenzaam geweten dat 100% van de bevolking tijdens de wintermaanden een tekort heeft aan vitamine D, deze vitamine ontstekingsremmend werkt en zeer belangrijk is voor onze gezondheid.

Het is ook gemeenzaam geweten dat vitamine C ontstekingsremmend werkt, een straffe antioxidant is en een boost geeft aan het immuunsysteem.

Het is evenzo gemeenzaam geweten dat de meeste mensen een tekort aan zink en magnesium hebben en zij dit niet uit hun voeding kunnen halen tenzij zij dagelijks 100 gram oesters of andere schelpdieren eten en er elke dag noten, rood vlees en zuivel op de menukaart staan.

Waarom worden er geen campagnes gevoerd om mensen te stimuleren om buiten te komen, te bewegen, te sporten ? ( zonder mondmasker want dat beperkt de inname van zuurstof bij fysieke inspanning en verhoogt de weder opname van CO2 die uitgeademd wordt ).


Waarom wordt er zo weinig aandacht besteed aan de volksgezondheid ?


De ene vraag bent de andere mee maar alle antwoorden blijven uit. We moeten hierover met zijn allen eens goed nadenken.

491 views0 comments

Commentaires


bottom of page