top of page
Search

KLAUS SCHWAB OP DAVOS 2022

Dat Schwab een megalomaan is die zijn gelijke niet kent en zich omringt met gelijkaardige zotten ( genre Harrari ) in een poging om zijn natte dromen te verwezenlijken wisten we al langer dan vandaag. Getuige hiervan zijn de vele, vele video's die het WEF sinds 2015 over haar Great Reset en NWO plan produceert en onomfloerst aan de wereld kenbaar maakt, het boek The Great Reset dat niets aan de verbeelding overlaat over de waanideeën van Schwab en consoorten en de vele interviews en toespraken van de man, waar hij sinds jaar en dag open en bloot zijn gedacht zegt. Hij verbergt niets ( dat moeten we hem afgeven ).

Dat Schwab sinds de jaren 70 van de vorige eeuw een gigantisch netwerk opgebouwd heeft en de WEF jaarlijkse gefinancierd wordt door de groten der aarde, miljardairs ( " de globalisten ") die alle macht in handen willen en mee geilen op het globalistisch plan van Schwab is ook oud nieuws. Het WEF heeft omzeggens onbeperkte middelen en dus ook macht. Money makes the world go round. Wie mee doet, wordt rijk gemaakt en in sleutelposities geplaatst ttz geparkeerd op postjes waar naties beslissingen nemen. Ook dat heeft Schwab al meer dan eens onomwonden on camera toegegeven. In Canada zijn er in de Kamer van Volksvertegenwoordigers Parlementaire vragen gesteld die ei zo na geleid hebben tot parlementaire rellen toen Schwab publiek verkondigde dat het WEF geïnfiltreerd was in zowat alle regeringen en daar hun pionnen hadden zitten die hun plan uitvoeren. Hji citeerde toen zelfs namen waaronder deze van Justin Trudeau. Trudeau is een Young Global Leader en " agenda facilitator " van het WEF. Alexander De Croo en Mark Rutten ook. Ze staan met foto te pronken op de website van het WEF. In Nederland heeft Forum voor Democratie ook al heel wat heibel geschopt over dit feit maar in België kraait er geen haan naar. Cumul van jobkes is niet toegelaten maar dàt wel. Volksverraad is geen misdrijf meer. EIgenbelang laten primeren op het algemeen belang en flink zijn zakken vullen met gekonkel van het hoogste niveau, is ook geen probleem.

Wist u dat analysten uitgezocht hebben dat het persoonlijk fortuin van Alexander op amper een paar jaar tijd gestegen is naar meer dan 11 miljoen euro ? Alexander is in 2008 in de politiek gestapt. Vooreerst een aantal jaren als (verkozen ) voorzitter van Open VLd, vervolgens als Minister van Ontwikkelingsamenwerking en navolgend als eerste minister, telkens benoemd door de Koning, niet omdat de man de meeste stemmen had gehaald maar op voordracht van de partij die bij de laatst verkiezingen 8% van alle stemmen heeft behaald. Alexander had amper 60.000 voorkeurstemmen op een totale bevolking van ... ? Na ja. Denkt u dat de spaarpot van Alexander ontstaan is door zuinig te leven en zijn pree sinds 2008 op te potten ? ( not ) OF door dividenden/winstuitkeringen van zijn consulting bedrijf dat nog steeds bestaat en actief is ? ( not ) Als we het vermogen zouden kennen van al degenen die hand- en spandiensten verlenen aan privé organisaties, genre WEF zouden we achterover slagen.

Sinds de invasie van Rusland in Oekraïne zitten er - zichtbaar - grote barsten in de Great Reset. Bepaalde sleutelfiguren hebben al publiek verkondigd dat het plan van de globalisten om naties af te schaffen en één wereldregering in te richten ( die dixit Joe Biden zou geleid worden door ... hem ) in het water gevallen is. Zelfs Attali ( één van de grondleggers van het globalistisch plan ) heeft zijn vest gekeerd en gaat nu op zijn eigen website hard te keer tegen degenen tegen wiens benen hij jarenlang geschuurd heeft. The crack in the wall bestond al langer maar sluimerde onder de oppervlakte. Er werden hypocriete spelletjes gespeeld ( nothing new ). De invasie van Oekraïne heeft de zaken in een stroomversnelling gebracht en het onzichtbare zichtbaar gemaakt. Het wereldtoneel is openlijk opgedeeld in 3 fronten. Enerzijds het Westen ( de EU, de US, Australië en New-Zealand ). Anderzijds de nieuwe Afrikaanse unie die al geruime tijd in de maak was ( omdat ze naar eigen zeggen binnen de VN niets te zeggen hebben ) en nu is er ook het front Rusland, Chrina, Pakistan, India, Irak, Iran, Brazilië, Venezuela, Turkije, Hongarije en nog tal van andere landen die op ramkoers liggen met het Westen ( de EU, Nato en het WEF ) en dit niet meer verhullen. De informatie-en perceptie oorlog wordt uit gebreid. Ze kletsen mekaar rond de oren op publieke fora.

De twijfel is ook bij Schwab toegeslagen. In Davos heeft hij tijdens zijn toespraak getuigd van zijn gebruikelijke arrogantie maar ... hij heeft wel benadrukt dat de stakeholders ( = de belanghebbenden die lid zijn van WEF ) moeten samenspannen en de sekte, pardon, de community moeten dienen en samenwerken. DIT wijst er op dat er ook binnen het WEF scheuren in het belangpapier zijn.

" the future is build by us, by a powerful community, as you here in this room " ... " but two conditions are necessary. First, that we act all as stakeholders ... that we serve the community .... and second, that we collaborate."

De kruik gaat zo lang te water tot ze breekt. Hoogmoed komt voor de val. En zo zijn er nog wel meer oude spreekwoorden van toepassing op het huidige gebeuren.

Lees ook het artikel van journalist Michael Van Droogenbroeck namens VRT. Hij stelt alvast de juiste vragen. Als hij zich toelegt op een diepgaand onderzoek van het WEF ( sinds de jaren 70 ) zal hij het antwoord vinden op die vragen en terugkomen op de ontkenningen en reserves die hij nu uitspreekt. De waarheid heeft zijn rechten. De waarheid ligt aan de oppervlakte. Je kan er niet meer naast kijken. https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2022/05/23/de-zin-en-onzin-van-davos/


2 views0 comments

Comments


bottom of page