top of page
Search

Kennis is macht. Lees en leer.

De wereldgezondheidsorganisatie ( WHO ) zegt het volgende over Covid19

Bron: WHO


Kennis is macht. Lees en leer.

De wereldgezondheidsorganisatie ( WHO ) zegt het volgende over Covid19: (vertaling - originele tekst zie link): " De MEESTE mensen die besmet zijn met Covid19 zullen milde tot gemiddelde ziekteverschijnselen aan de ademhaling ervaren en herstellen ZONDER enige bijzondere behandeling. Oudere mensen en deze met onderliggende medische aandoeningen zoals hartziektes, diabetes, chronische ademhalingsziektes en kanker zullen eerder een meer ernstige ziekte ontwikkelen. ..."

Het Covid virus verspreid zich hoofdzakelijk door druppels, speeksel of ontlasting van de neus wanneer een besmet persoon HOEST OF NIEST dus het is belangrijk dat de ademhalingsetiquette gerespecteerd wordt door bvb te hoesten in een geplooide elleboog. "

Goed. Laat ons nu eens even kijken naar de definitie van een epidemie en een pandemie.

Een epidemie is een ( nieuwe, ongekende ) infectieziekte die zich verpreid over de ganse bevolking. Kortom .... iedereen,

Een pandemie is een epidemie die zich verspreid over de ganse wereldbevolking. Dus.... ook iedereen.

Hier wordt het zeer interessant. De WHO hanteert 6 alarmfases voor een pandemie. Er is sprake van alarmfase 5 wanneer " het virus in 2 of méér landen in dezelfde WHO regio uitbraken heeft veroorzaakt " en de hoogste alarmfase 6 wanneer " er naast de criteria van fase 5 ook een uitbraak is vastgesteld in minstens 1 ander land in een andere WHO regio "

Met andere woorden : de hoogste alarmfase van een pandemie wordt door de WHO uitgeroepen als er een virus uitbraak is in minstens 3 landen ( van de 196 + 17 staatjes en prinsdommen ). 3.....

Formeel zitten we hier, volgens de regels van de WHO, wel degelijk met een " pandemie ", maar kan men hier eigenlijk, wel spreken over een epidemie als men de kwestie land per land bekijkt met de definitie " gans de bevolking " goed in het achterhoofd ?


In België staat vast dat slechts 0,7% van de totale bevolking ziek is of ziek is geweest. In andere Europese landen en de USA zijn de kleine variaties in min of in meer nog altijd verwaarloosbaar laag.

In 117 landen zijn er minder dan 5.000 positieve testen waarvan slechts een kleine minderheid ziek is of ziek is geweest. In 42 van die landen zijn er zelfs minder dan 500 positieve testen.


U zal meteen begrepen hebben dat met zulke lage percentages het antwoord NEEN is.

De Veiligheidsraad en de tijdelijke noodregering volgen als makke schapen de " adviezen " van de " experten " die we dagelijks zien opdraven in MSM. Er wordt doelbewust aanhoudend een angstpsychose onder de bevolking gecreërd. Ze leggen de economie plat en en berokkenen een niet te overziene schade aan de maatschappij, ze ontnemen de burgers hun grondrechten die gewaarborgd worden door de Grondwet.

We kunnen niet terug naar normaal tot .... er een vaccin is. Mondmaskerplicht binnen en buiten, social distancing, een avondklok..... Er is een tweede golf en de derde komt er aan .... Wie hun onzinnige theorie durft te betwisten of weerleggen wordt af gedaan als complotist, terwijl ze ALLEMAAL gelijk hebben.


Er is geen epidemie. Er is geen tweede golf. Er is zelfs geen eerste golf geweest of toch niet méér dan het geval is bij een gewone griep waarover ZIJ met geen woord reppen.

Ze proberen de absurde maatregelen zo lang mogelijk te rekken in de hoop dat er in het najaar, als het wat kouder en regenachtiger wordt, meer virale besmettingen van alle aard zullen zijn die zij onder de noemer Covid kunnen plaatsen. Ondertussen proberen ze iedereen te overtuigen om in afwachting van het Covid vaccin reeds een griep vaccin te laten zetten.


Het grote toverwoord in heel dit spektakel is : VACCIN, VACCIN, VACCIN. Ik moet Jean Marie Dedecker gelijk geven. Onze democratie is verworden tot een virocratie of beter en nog meer accuraat : een vaxocratie.
0 views0 comments

コメント


bottom of page