top of page
Search

JOE BIDEN GEDAGVAARD DOOR DE STATEN LOUISIANA EN MISSOURI

De Staten Louisiana en Missouri hebben op 22.05.2022 President Biden gedagvaard. In de dagvaarding stellen zij dat Biden en 8 leden van zijn administratie hebben samenspannen met en/of social media bedrijven zoals Meta, Twitter en Youtube hebben gedwongen om inhoud en standpunten van ongewenste sprekers te verwijderen op hun social media platformen en alzo een inbreuk is gepleegd op het 1ste Amendement van de Grondwet ( vrijheid van meningsuiting aka freedom of speech ).

Biden heeft in eerste instantie getracht om de procedure eerder naar de vorm dan naar de grond te spelen en opgeworpen dat de US District Court van Louisiana niet bevoegd is. Dit is door de rechter afgewezen. De rechtbank heeft Biden, de leden van zijn administratie en de betrokken social media in de huidige preliminaire fase van de procedure opgelegd om binnen de 30 dagen alle documenten te overhandigen en te antwoorden op alle vragen inzake de ingeroepen schending van de vrijheid van meningsuiting.

Wordt vervolgd ...


Lees de originele gerechtelijke beslissing in deze link : https://ago.mo.gov/docs/default-source/press-releases/08916881989.pdf?sfvrsn=746ae69_2

3 views0 comments

Comments


bottom of page