top of page
Search

INTERVIEW ZELENSKY ( DOOR FOX NEWS )

26:46 min : het anker Bret Baier vraagt aan Zelensky duiding over de gruweldaden die volgens officiële rapporten (! ) begaan worden door het Azzov Battallon. Zelensky ontkent de kritiek inzake de gruweldaden niet.Hij bevestigt minstens impliciet dat Azzov milities inderdaad gruweldaden begaan ( wat wij natuurlijk al weten dankzij het vele beeldmateriaal ). Hij zegt " they are what they are " en legt voorts uit dat Azzov deel uitmaakt van het nationaal Oekraïens leger. Blijkbaar zijn de gruweldaden geen probleem voor Zelensky die zich er van af maakt met de woorden " they are defending our country "....

Wat Zelensky wijselijk verzwijgt is dat het Oekraïens leger vandaag hoofdzakelijk uit neo nazi militanten bestaat. 10 jaar terug stelde het Oekraïens leger niets voor, reden waarom zij zijn kunnen toetreden tot het nationaal leger. Zij hebben in hun neo nazi rangen massaal gerekruteerd. Zelfs in het buitenland. Zie eerdere post met link naar een Oekraïense website waarvoor in de UK op nationale platforms reclame wordt gemaakt. ZIe ook screenshot in de comments.

Voor de rest eist Zelensky ook nu weer nog meer wapens van het Westen. En tanks, jets ( indien geen F16 dan wel oude MIG's ). Volgens de man wordt de strijd met ongelijke wapens gestreden. Rusland beschikt over veel meer wapens ( waarmee hij dus tussen neus en lippen toegeeft dat de Russen sterker zijn en de overmacht hebben EN de internationale pers staalhard liegt wanneer zij het Russisch leger smalend af doet als zwak,verloren, " ze worden ingemaakt " )

Ik vrees dat er geen vredespact afgesloten zal worden, hoewel we gisteren en vandaag hier en daar in de internationale pers lazen dat er een Vredesverdrag in de maak is en in een ver gevorderd stadium verkeert. Zelensky wil namelijk " victory ". Hij wil de Russen overwinnen en hij wil het Krim terug. Over Donbas spreekt hij niet maar dat is niet moeilijk. Hij heeft de onafhankelijkheid van de Volksrepubliek Donetsk en de Volksrepubliek Luhansk niet erkend en bombardeert de ganse regio al meer dan 8 jaar.

Zelensky wijst evenzo op het feit dat er grote voedseltekorten in het Westen zullen zijn als " Oekraïne door Rusland van de kaart geveegd wordt ' ( de acteur heeft een hoog gevoel voor drama ).

Het ganse interview is de moeite van het bekijken waard. Zelensky zegt ontzettend veel tussen de lijnen in " the unsaid ".

De man is full time bezig met zijn PR. Er gaat geen dag voorbij dat we Zelensky zien en horen, op alle mogelijke tv kanalen en pers in xtal landen. Elke dag. Waar hebben we dat nog gezien, Marc ?


https://www.youtube.com/watch?v=aJB-gtHdBzc

11 views0 comments
bottom of page