top of page
Search

IMPEACHMENT PROCEDURE TEGEN JOE BIDEN

US Parlementslid Marjorie Taylor Greene heeft een impeachment procedure opgestart tegen Joe Biden op basis van 4 artikelen van de Impeachment wet.

Joe Biden heeft, onder andere, staalhard gelogen over zijn betrokkenheid en deze van zoon Hunter Biden in allerlei criminele praktijken. In zijn hoedanigheid van ( voormalig ) Vice-President onder Obama en in zijn hoedanigheid van huidig President. Liegen / valse verklaringen afleggen is een misdrijf en volstaat op zich al om een president af te zetten. Het toedekken van strafbare misdrijven is op zichzelf een misdrijf net zoals rechtstreekse of onrechtstreekse betrokkenheid bij omkoperij en corruptie.

Ursula Von Der Leyen & co Louis Michel Guy Verhofstadt Didier Reynders Klaus Schwab & co Tedros & co Koning Philippe en Koningin Mathilde Koning Alexander en Koningin Maxima Mark Rutten en alle leden van zijn regering Alexander De Croo en alle leden van zijn regering Frank Vandenbroucke en alle leden van zijn administratie Annelies Verlinden en alle leden van haar administratie Sophie Wilmès en de leden van de volmachtregering Pedro Facon corona commissaris Christian Léonard en alle leden van Sciensano Steven Van Gucht, Yves Van Laethem en Emmanuel André Conner Rousseau Wouter Beke Jan Jambon en alle leden van de Vlaamse regering Marc Van Ranst Pierre van Damme Erika Vlieghe Geert Molenberghs alle andere personen die de bevolking bedot, belogen en bedrogen hebben Jullie tijd komt nog. Staalhard liegen, de bevolking belazeren, bedonderen en bedriegen, de fysieke en mentale gezondheid van de burgers op de helling plaatsen met absurde vrijheidsbeperkende maatregelen, kinderen verplichten tot het dragen van een mondmasker, de bevolking onder druk zetten om zich te laten inenten met een experimenteel product dat niet werkt en ernstige bijwerkingen veroorzaakt, de bevolking extreem censureren en via allerlei Wetten en Decreten het recht op een vrije keuze ontzeggen omtrent de wijze waarop zij hun huis verwarmen en het transportmiddel waarmee zij zich wensen te verplaatsen, het heffen van waanzinnige taksen op basis voorzieningen, het doelbewust veroorzaken en verergeren van de armoede, het smijten met geld aan onzinnige uitgaven die het volk niet dienen, het in ernstige mate verzwaren van de overheidsschuld, persistent wanbeheer enz... heeft een prijs.

5 views0 comments
bottom of page