top of page
Search

Hoe ziekenhuizen aan hun financiering komen & de duurtijd van Covid hospitalisaties3 zeer interessante minuten om te bekijken... (vanaf 02:37min ) ... de ziekenhuisopnames in de Covid afdelingen overstijgt in het algemeen niet meer dan 72 uur; de duurtijd van de de hospitalisaties van Covid gevallen varieert tussen 24 u en maximum 72 u.


Waarom Sciensano de nationale analyses van de ziekenhuizen niet vrij geeft? Mja, daarom dus. Wij mogen niet weten hoe de vork precies aan de steel zit.

Deze dame zal wellicht ook weer verketterd worden, afgedaan als complotist en leugenaar die misleidende informatie verspreidt, net zoals de ziekenhuisartsen en afdelingshoofden die tot nu toe hun boekje hebben open gedaan over het Covid gebeuren.

Zal het kamp van dit-is-een-killer-virus bewijzen aanbrengen dat de informatie die kenbaar wordt gemaakt door klokkenluiders niet juist is ? Neen. Dat doen ze nooit. Ze zeggen dat .... en dus is het zo.

Ik voorspel dat wij ons de komende dagen weer mogen verwachten aan heel schrijnende beelden van IC patiënten om aan te tonen hoe slecht het wel gaat. De vele mensen die de afgelopen weken dagelijks het ziekenhuis hebben verlaten, zullen zoals vanouds onder de mat geveegd worden.

Is er een virus? Ja. Zijn er veel ziekenhuisopnames? Ja. Is het een killervirus dat gezonde mensen zonder onderliggende aandoeningen neer maait als vliegen? Neen.

Houdt deze gedachte goed vast.

328 views0 comments

Comments


bottom of page