top of page
Search

Het profiel van ziekenhuispatiëntenCitaat Frank Vandenbroucke :

" het profiel van de patiënten is veranderd. De gemiddelde leeftijd van de patiënten is nu 56 jaar. Tijdens de tweede golf was dat nog 62 jaar. Verder heeft 46 % van de patiënten een BMI boven 30 ( obesitas) 54% heeft méér dan twee andere aandoeningen zoals diabetes of een hoge bloeddruk "

( en 92% heeft andere chronische ziekten - zie factcheck in eerdere post ). "


Hebt u al OOIT iets gehoord of gelezen over ziekenhuisopnames en/of zware zieken van personen ZONDER enige medische voorgeschiedenis, zonder enige voorafbestaande aandoening en/of van jongere personen/kinderen ?


Er is weliswaar al wel eens door een of andere oelewapper gezegd dat " ook gezonde mensen ziek kunnen worden ", maar ... hebben wij daar al ooit concreet iets over gezien ? Wees maar gerust dat de MSM er massaal zouden opspringen als gezonde mensen zonder enige medische voorgeschiedenis en/of voorafgaande aandoening, opgenomen wordt in het ziekenhuis.


Pro memorie : de MSM generen zich voor niets. Een tijdje geleden kopten ze dat een kind van 3 ( 1 kind ) met corona opgenomen was in het zieknhuis. Dezelfde dag heeft de vader van het kind de berichtgeving tegen gesproken. Zij kind lag weliswaar in het ziekenhuis maar voor iets anders. Geen Covid.


Enne ... alle personen - al dan niet verpleegkundigen - die beweren dat ik maar eens moet komen meedraaien op een IC unit om te zien hoe verschrikkelijk het daar aan toe gaat : ik wacht nog altijd op een concrete uitnodiging. Ik ben vragende partij om het met mij eigen ogen te zien.

Enne... ik zou ook graag zien dat ze antwoorden op de vragen die ik stel. 1) Wat is de leeftijd van de patiënten op hun IC afdeling? 2) Hebben de patiënten andere onderliggende aandoeningen zoals obesitas of diabetes en/of andere chronische ziekten ? 3) hoeveel IC patiënten zijn er de afgelopen 12 maanden geweest en hoe lang hebben ze op IC gelegen ? 4) hoe en met welke medicijnen zijn ze behandeld ?


In beide gevallen blijft het oorverdovend stil.

Helloooo, anybody ?

149 views0 comments

Comments


bottom of page