top of page
Search

HEPATITIS BIJ KINDEREN

Hoe zou dat komen ? Ze weten het niet. De oorzaak is, naar verluidt, onbekend. Het zou gaan om een virus, maar ... dit kan in dit geval niet want... er zijn maar 3 gevallen geregistreerd, en, in 2021, 2 cases. Als het om een ronddwalend virus zou gaan dan zouden zeer veel kinderen en wellicht ook volwassenen hepatitis oplopen en dat gebeurt niet. Het blijven - gelukkig - uitzonderingsgevallen. Net zoals we tegenwoordig ook steeds vaker auto immuunziekten zien opduiken, en myocarditis en pericardits bij jongeren en jongvolwassenen die voorheen perfect gezond waren.

Dr. Capel, die weet het wel. Hij heeft ervoor gewaarschuwd en voorspeld dat de mRNA vaccins oa hepatitis en auto immuunziekten zouden veroorzaken. Hij heeft ook uitgelegd waarom. Maar de brave man wordt- niettegenstaande zijn impressionante track record - verketterd. .Ze hebben hem in dezelfde galerij geplaatst als Prof. Schetters, Dr. Gaublomme, Dr. Hilde Desmet, Prof. Dr. Mario Ortiz Buysse, Hoogleraar Sam Brokken ( om er paar uit onze contreien te noemen met een lange track record, als wetenschapper, arts, moleculair bioloog en vaccinoloog ).

De wereld vraagt van ons om veearts Stevie-no-wonder te geloven wanneer hij zegt dat de aandoeningen die we tegenwoordig zien, te wijten zijn aan de warmte en/of onze Alexander, die geen reet geeft om een ander, wanneer hij stelt dat het ligt aan .... het klimaat, hartziekten en de vele miskramen incluis.

Ik zeg wat ik al anderhalf herhaal : het ligt aan het mRNA spul dat in zeven haasten in mekaar gebokst werd met de Crispr Cas9 technologie zonder de gebruikelijke fases van vaccin onderzoek te respecteren, een chemisch in labo ontwikkeld product dat nooit eerder op grote schaal toegepast werd op de mens en amper 6 maanden na de aanvang van de zoektocht naar een " vaccin" is toegediend aan de bevolking terwijl het nog in een experimentele fase van onderzoek verkeerde en er door het grote publiek niets geweten was over de mogelijke gevolgen. Pfizer, die wist het wel. Uit de eerste 50.000 bladzijden die zij op gerechtelijke bevel heeft moeten vrijgegeven, is gebleken dat van de 20.000 proefpersonen die het mRNA prul toegediend hebben gekregen, er 1.276 overleden zijn. Uit de volgende 80.000 bladzijden die zij zopas heeft vrijgegeven blijkt dat zij wist dat haar prul veel bijwerkingen veroorzaakte. Dit is bij Moderna, Astrazeneca en JJ niet anders.

Pro memorie : op 25.02.2020 lazen we met zijn allen in de krant : Bill Gates schenkt 750.000 USD en 40.000 medicijn stalen aan KULeuven voor zoektocht naar vaccin. Toen was er dus nog niets. Nul. In juni 2020 werd bekend gemaakt dat - oh mirakel ! - Pfizer, Moderna en Astrazeneca, een vaccin gevonden hadden ( dat geen vaccin is maar een mRNA product ). Even later JJ ook. In juli respectievelijk augustus 2020 zijn Pfizer en Moderna begonnen met testen op 40.000 mensen ( fase III ) waarvan de helft een placebo zou toegediend krijgen en de andere helft het product zelve. Het testen bij Pfizer is 2 x stil gelegd omdat er problemen waren met proefpersonen ( ziekenhuisopnames, ontsteking aan het ruggemerg ). Ze hebben toch verder gedaan. In september 2020 maakte Pfizer zich sterk dat ze tegen december 1 miljard vaccins zou kunnen aanleveren. Ze was al- op eigen risico - begonnen met de productie in juli 2022 ( d.w.z. voor de aanvang van het testen op mensen ). De CEO van Pfizer verklaarde eertijds in de pers dat als het testen niet zou lopen volgens verwachtingen, ze alles wat ze al gefabriceerd hadden zouden vernietigen maar ze geen andere keuze hadden dan de productie reeds op te starten voor de testfase omdat ze anders nooit tegen december 2020 1 miljard vaccins konden klaar hebben. Het testen is - zoals thans blijkt - uitgedraaid op één groot bedrog. De werkzaamheid en efficiëntiegraad van het prul is nooit 94-95% geweest. Dat heeft de praktijk afdoend uitgewezen. In november 2020 zijn de vaccinatierondes begonnen in Israël. Niet veel later ook in de UK. In België zijn de eerste spuiten gezet rond eind december 2020 ofwel 6 maanden na de " uitvinding ". De rest is geschiedenis.

Alles wat hierboven beschreven staat is zeer omstandig gedocumenteerd met alle krantenartikelen die sedert 25.02.2020 verschenen zijn en vele, vele rapporten, studies, verslagen, inclusief - uiteraard de rapporten van EMA van 21.12.2020 met voorlopige toelating tot commercialisatie van de mRNA producten " for emergency use only " waarin uitdrukkelijk vermeld staat dat het product nog in een experimentele fase verkeert en Pfizer haar laatste onderzoeksrapport moet indienen op 31.12.2023 ( en, Moderna, Astrazeneca en JJ nog later ).

Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt ze wel. Altijd.
1 view0 comments
bottom of page