top of page
Search

EUROPARLEMENTSLID CHRISTINE ANDERSON OP DE BARRIKADES

Er is al een paar weken veel te doen over het tekort aan piloten en luchtvaartpersoneel. Op veel luchthavens heerst complete chaos. Duizenden vluchten worden geannuleerd omdat er geen piloten of ander personeel beschikbaar is. Koffers geraken zoek of worden slechts met veel vertraging verwerkt. Er zijn zeer lange wachttijden enz...

Bepaalde luchtvaartmaatschappijen hebben als reden opgeworpen dat het tekort te wijten is aan het feit dat er tijdens de lockdowns maar heel weinig vluchten waren en ze in die periode veel piloten, stewards en ander personeel hebben moeten laten afvloeien en het nu moeilijk is om nieuwe piloten e.a. te vinden.

Europarlementslid Christine Anderson heeft een onderzoek gedaan en wimpelt deze voorwendsels af als " nonsens ". Zij stelt, met grote overtuiging, dat alle luchtvaartmaatschappijen hun piloten verplicht hebben om zich te laten vaccineren bij gebreke waarvan ze niet meer mochten vliegen of zouden ontslagen worden, wat ze ook effectief hebben gedaan met al wie zich niet schikte ( dit is juist - zie eerdere posts ) en voorts dat heel wat piloten na vaccinatie plots gestorven zijn ( dit is ook juist - zie eerdere post, onder meer deze waar British Airways aangaf dat op een paar dagen tijd 4 gevaccineerde piloten, voorheen in perfecte gezondheid, allen rond de 35 jaar, plots overleden waren door hartfalen ).

De piloten die vandaag wel nog vluchten verzorgen ( en ander luchtvaartpersoneel ) zijn allemaal minstens 2-3 maal gevaccineerd wat de vraag opwerpt of vliegen nog wel veilig is nu gemeenzaam geweten is dat de vaccins veel bijwerkingen veroorzaken en er - helaas - ook doden vallen. Over deze vraag is op 05.07.2022 in het Europees Parlement zelfs een open debat gevoerd. " POST-VAC FLIGHT RISKS – Are you safe on board a plane " https://www.europarl.europa.eu/streaming/?event=20220705-1930-SPECIAL-OTHER&rampActive=true

Volgens Christine Anderson is het feit dat de meeste luchtvaartmaatschappijen alle niet-gevaccineerde piloten en ander niet gevaccineerd personeel ontslagen hebben EN de grote uitval van piloten en ander personeel NA vaccinatie ( door bijwerkingen of overlijden ) de werkelijke reden van het personeelstekort.

Volledigheidshalve : Europarlementslid Christine Anderson heeft in een eerder stadium ook reeds de spreekwoordelijke wapens opgenomen tegen de WHO, instelling die zij afdoet als niet-democratisch verkozen, elitair, gesponsord door privé organisaties die de werkelijke macht in handen hebben en alle beslissingen nemen ( aka de farma industrie dus ). Wat zij omtrent de WHO zegt is ook 100% correct.
6 views0 comments
bottom of page