top of page
Search

Eindelijk beelden van hoe een PCR verwerkt wordt

AZ Delta geeft beelden vrij die becommentarieerd worden door iemand die het kan weten...

Bron: Youtube


"als het virus zo dodelijk besmettelijk is en al die 2000 stalen mogelijks positief kunnen zijn.....wat ze ons toch willen wijsmaken .....lijkt protocol bescherming toch wel extreem laag... niet steriele handschoentjes, horloges die aanblijven, onbeschermde armen, geen integraal beschermingspak maar gewoon een niet steriel schort met korte mouwen, geen steriele hoofdbedekking, haren zelfs niet in een staart, PCR toestellen en labo niet steriel, openstaande laptops en andere kantoorbenodigdheden op burelen en ook niet steriel, de moleculaire bioloog die de reporter, geluidsman en cameraman te woord staat vlak bij de laborante die de stalen uit hun buisjes haalt zonder steriele handschoenen en steriel pak.... maar anderzijds door de media wel filmpjes - al dan niet uit andere landen - van meerdere verplegers in astronautenpakjes om een patiënt in een gesloten plastieken luchtkoker te vervoeren ? .....tssss"


En dan (eigen bevindingen):

Waarom worden invididuele PCR stalen in een 3 liter plastieken bidon gestoken (ook niet steriel) waar ze nadien niet of nog maar moeilijk uit kunnen? Omdat er toepassing wordt gemaakt van een systeem van pooling? Veel stalen bij mekaar (wat zou kunnen blijken uit het feit dat de laborante zo'n 30 stalen voor zich heeft staan in een schaal die bovendien niet steriel van mekaar gescheiden zijn)? Zoals ik het zie, worden er geen reagentia "toegevoegd" aan een staal maar worden stalen IN een bidon met reagentia gestoken. Hoeveel andere stalen hebben voordien al in die 3L bidon gezeten? Of wordt er voor elke staal een nieuwe 3L bidon open gedraaid? Ik dacht het niet....


Op vlak van resultaten: de moleculaire bioloog toont de resultaten van een negatieve test uitgevoerd op 27.10.2020 ref. BR200959 (zie bovenaan het scherm). 5 seconden later heeft hij het over een positieve test. Wat blijkt? Het is dezelfde test met zelfde referentie maar vaker geamplificeerd. De gegeven uitleg is: hoe meer er vermenigvuldigd wordt hoe beter men de positieve curve ziet. Hoeveel amplificaties er precies gedaan worden, zegt hij wijselijk niet. Zien jullie op het scherm hierover meer data die ik over het hoofd zie en meer duidelijkheid zouden kunnen verschaffen over het aantal amplificaties die in België het best bewaarde geheim schijnen te zijn?


In ieder geval: als dit de manier is waarop 2000 PCR stalen verwerkt worden door AZ Delta, houd ik mijn hart vast voor de wijze waarop labo's die 25.000 of méér PCR stalen per dag verwerken te werk gaan. Dit is NIET volgens de richtlijnen van de wetenschap en wijst ook overduidelijk uit dat Sars-Cov2 virus niet zo besmettelijk is als wordt beweerd.

276 views0 comments
bottom of page