top of page
Search

DUITSLAND VERWERPT EU PLAN TOT VOLLEDIGE BAN VAN BENZINE EN DIESELVOERTUIGEN VANAF 2035

Het rommelt binnen de EU. Het rommelt al een hele tijd over van alles. Steeds meer lidstaten volgen niet meer de beslissingen van Ursula & co. Waarom ? Omdat ze - eindelijk - door hebben dat deze niet het belang van hun land, economie en volk dienen. Daar hebben ze volkomen gelijk in.

Het vergt politieke moed om Ursula & co tegen de haren in te strijken. Politieke moed die ze in dit land voorlopig nog niet gevonden hebben. Volksverrader Jan Jambon volgt braaf alle EU beslissingen. Hij veegt zijn kas aan onze economie en het volk. Hij wil de beste leerling van de klas zijn en heeft al in 2020 en 2021 een karrevracht wetgeving erdoor geduwd die fossiele brandstoffen voor verwarming en transport binnen afzienbare tijd verbieden. Alles moet op elektriciteit. Dat er niet voldoende elektriciteit is en er veel elektriciteitscabines moeten bij gezet worden ( en laadpalen ) is een zorg voor later. Uiteraard speelt de beloning die Jan namens de Vlaamse regering van de EU opstrijkt hierin zeker ook een aardige rol. Voor een paar miljard doet je wel wat.

Ons land is al lang niet meer soeverein. Er zijn geen grote staatsmannen meer. Enkel nog marionetten die orders opvolgen en in ruil voor centen hun ziel verkopen. Gelukkig bestaan in andere EU landen wel nog fracties die tegen de stroom durven inzwemmen en de vijzen onder de stoelen los draaien.


https://youtu.be/-WhK0XeMUG0

8 views0 comments

Commenti


bottom of page