top of page
Search

De visie van vooraanstaande experten ( USA )

Dr. Peter Gotzsche wordt erkend als een van ’s werelds meest vooraanstaande experts in het evalueren van evidence-based medicine (EBM). Als medeoprichter van EBM’s vooraanstaande organisatie – de Cochrane Collaboration – voor het beoordelen en analyseren van peer-reviewed klinisch onderzoek, is hij zeer goed op de hoogte van de wijdverbreide corruptie die de farmaceutische industrie en medische tijdschriften doordrenkt. In zijn boek Deadly Medicines and Organized Crime, schrijft hij:


“De reden waarom we zoveel medicijnen gebruiken is dat farmaceutische bedrijven geen medicijnen verkopen. Zij verkopen leugens over medicijnen…. De patiënten realiseren zich niet dat, hoewel hun artsen veel weten over ziekten, menselijke fysiologie en psychologie, zij heel weinig weten over de medicijnen die door de medicijnenindustrie zijn bedacht en opgesmukt”.


Als we een eerlijke en objectieve blik werpen op de Amerikaanse geneeskunde van de afgelopen vijf decennia, met name op de statistieken van iatrogene sterfgevallen, of sterfgevallen veroorzaakt door voorgeschreven medicijnen en medische fouten, dan blijkt onze gezondheidszorg allesbehalve goedaardig te zijn.


“Als het medische systeem een bank zou zijn, zou u uw geld hier niet deponeren, omdat er elke één op de twee tot één op de drie keer dat u een transactie doet, een fout zou zijn”, schrijft Dr. Stephen Persell van de Northwestern University’s School of Medicine, Dr. Persell verwijst naar het aantal vermijdbare medische fouten die patiënten ernstig verwonden en nu de derde doodsoorzaak zijn.


Eerder berichtten we al over de systematische corruptie en fraude die de CDC en FDA al tientallen jaren teistert. Het zou veel goedkoper zijn om de agentschappen volledig leeg te halen, te ontmantelen, te ontsmetten en opnieuw op te bouwen in plaats van druk te blijven uitoefenen voor hervormingen, die alleen maar hebben geleid tot het voortduren van een moordgolf door het beschermen van levensbedreigende medicijnen, vaccins en onnodige medische procedures.


Dr. Gotzsche merkt op dat hetzelfde geldt voor particuliere geneesmiddelenbedrijven. Ondanks de vele rechtszaken die farmaceutische bedrijven hebben verloren in federale rechtbanken, is er niets fundamenteel veranderd om hen af te schrikken van illegale activiteiten om hun winsten te verhogen. In feite zijn de kosten voor het uitbetalen van schikkingen en het afhandelen van rechtszaken verrekend in de kosten van het zakendoen.


Tien jaar geleden hebben wij samen met drie artsen de taak op ons genomen om de peer-reviewed literatuur te bestuderen en de statistieken van vele takken van de geneeskunde te herberekenen om tot een realistischer percentage slachtoffers van medische fouten te komen.


We begonnen met een fundamentele vraag. Bewijzen de huidige normen van de Amerikaanse medische praktijk en de wetenschap die deze ondersteunt, dat de aanbevolen therapieën en gezondheidszorgprotocollen – of het nu gaat om geneesmiddelen, chirurgie, diagnostische methoden, medische hulpmiddelen, enz – werkelijk effectief zijn? En zo ja, tegen welke prijs voor de gezondheid en het welzijn van de patiënten?


Onze resultaten en eindconclusies waren opzienbarend en culmineerden in de uitgave van een veelgelezen en besproken boek, Death by Medicine. We hebben er alles aan gedaan om redactioneel commentaar op onze bevindingen te vermijden. We besloten om alleen de statistieken en feiten met onze berekeningen te rapporteren. Het feit dat onze gegevens iatrogene fouten als doodsoorzaak nummer één in Amerika aanwezen, was op zichzelf al voldoende.


Het herbekijken van de erfenis van de Amerikaanse geneeskunde van iatrogene sterfgevallen is nu meer dan ooit cruciaal omdat dezelfde gedragingen die hebben bijgedragen tot de belangrijkste doodsoorzaak van het land, worden herhaald tijdens de Covid-19 pandemie. De regering en de federale gezondheidsambtenaren ontkennen op laakbare wijze goedkope en zeer effectieve geneesmiddelen, zoals Ivermectine en Hydroxychloroquine, om vroege en middenstadium SARS-2-infecties te behandelen.

Gevallen van Covid infecties en sterfgevallen zijn schromelijk overdreven. En nu realiseren we ons dat de werkzaamheid en veiligheid van de vaccins georkestreerde oplichterij is. Als gevolg hiervan is het hele institutionele bouwwerk om de wereldbevolking te vaccineren voorbestemd om het grootste schandaal van de 21e eeuw te worden.


Helaas kan niemand uit het Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS) van de CDC accurate statistieken verkrijgen van met Covid-19 vaccins geassocieerde kwetsuren en sterfgevallen. Zorgvuldige wekelijkse controle van de bijwerkingen van VAERS heeft ons ervan overtuigd dat het hele systeem op criminele wijze is gemanipuleerd.


De CDC-functionarissen die toezicht houden op de gegevensbank, vervalsen ongetwijfeld de cijfers nadat de verhouding tussen het aantal ongewenste bijwerkingen, waaronder sterfgevallen, en het aantal toegediende doses is vergeleken met de meer robuuste en accurate EudraVigilance-gegevensbank in de Europese Unie en het minder betrouwbare Yellow Card System in het VK.


Klik hier voor de tekst die als eerste gepubliceerd werd : https://greatgameindia.com/death-by-vaccine-scandal/

https://www.frontnieuws.com/dood-door-vaccin-het-grootste-schandaal-van-de-21ste-eeuw/


504 views0 comments
bottom of page